Galatasaray Galatasaray kalecisi Carrasso: ‘Tatil yaptığımı düşünebilirler. Muslera...'

Galatasaray kalecisi Carrasso: ‘Tatil yaptığımı düşünebilirler. Muslera...'

14.05.2018 - 09:44 | Son Güncellenme:

Fransız kaleci Cedric Carrasso, Galatasaray’da geçirdiği günlerinden şampiyonluk yarışına; gelecek sezon ile ilgili planlarından Muslera ile ilgili düşüncelerine kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray kalecisi Carrasso: ‘Tatil yaptığımı düşünebilirler. Muslera...

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray’ın ikinci kalecisi Cedric Carrasso, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Son olarak ülkesinde Bordeaux forması giydikten sonra, sarı-kırmızılıların yolunu tutan deneyimli file bekçisi, Türkiye’de bambaşka bir ortamla karşılaştığını belirtti, oynamasa da mutlu olduğunu söyledi. Carrasso şunları söyledi:

‘Rolümden memnum, burada mutluyum’

“Bugün ben takımdaki rolümden memnunum. Saha içinde ve dışında pek çok şey paylaşıyoruz. Açıkçası Galatasaray’a geldiğim için memnunum. Farklı bir futbol ortamına geldim. Ayrıca farklı bir yaşantıya dahil oldum. Buradaki gündelik yaşantımdan da mutluyum”

‘Tatil yaptığımı düşünebilirler’

“Şimdi ben forma giymiyorum diye insanlar burada tatil yaptığımı düşünebilirler. Ancak tatil yapmıyorum. Ben artık 36 yaşında bir oyuncuyum. Galatasaray’da her gün Claudio Taffarel gibi efsane bir isimle antenman yapıyorum. Kulüpte coşku ve beklenti üst düzeyde.”

Haberin Devamı

‘Burada çok seviliyorum’

“Forma giyemeyecek de olsam Galatasaray gibi büyük bir kulübe gelmeyi tercih ettim. İnsanlar burada beni çok seviyor. Kendimi hala bir sezonu çıkarabilecek kadar formda hissediyorum. Günlük çalışmalarıma bakarak yeniden oynayabilecek durumda olduğumu rahatlıkla söyleyebiliyorum”

‘Sezon sonuna çok konsantreyim’

“Sezonun sonuna son derece konsantre olmuş durumdayım. Özellikle son 15 günde beklentiler epey arttı. Sonunda mutlu sona ulaşacağımızı umuyor, şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Bu da tabii takım için Şampiyonlar Ligi’ne katılma anlamı taşıyacak”.

‘Gelecek sezon benim için…’

“Peki bu benim seçimimin bir kez daha Şampiyonlar Ligi’ni deneyimlemek olacağı anlamına mı geliyor, belki de orada mı tamamlayacağım, olabilir. Fransa 1. Ligi’ne geri dönmek? Dürüst olmak gerekirse neden olmasın? Ancak öte yandan Fransa’dan ve her şeyden uzaklaşmam gerekmişti ve bugün bunun işe yaradığını görüyorum”

‘Muslera çok çok iyi kaleci’

Fatih Terim’in kendisini tercih etmeyerek Fernando Muslera’yı oynatmasını da yorumlayan Carrasso, “Aslında Galatasaray’ın kalesini ben de koruyabilir, iyi bir iş çıkarabilirdim. Ancak Muslera gerçekten çok çok iyi bir kaleci. Kendisi uzun yıllardır bu takımın kalesini koruyan isim ve işini iyi yapıyor” dedi.

Haberin Devamı