Skorer Galatasaray maçındaki tribün dehşeti kamerada...

Galatasaray maçındaki tribün dehşeti kamerada...

16.03.2010 - 06:21 | Son Güncellenme:

Savcılık sorgusun ardından Nöbetçi Mahkemeye çıkarılan Murtaza S. hakkında denetimli serbestlik kararı verildi. Murtaza S. karar uyarınca, ilk mahkemeye kadar her gün evine en yakın karakola giderek imza atacak

Galatasaray maçındaki tribün dehşeti kamerada...

Haberin Devamı

Galatasaray ile Ankaragücü arasında hafta sonu Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Süper Lig karşılaşmasının ardından bir kişinin tribünden düşerek yaralanmasıyla sonuçlanan kavga polis kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bir futbolseverin ağır yaralandığı tribün dehşetini polis kamerası görüntüleri çözdü. Mürteza S. adlı şüpheli Kamil Özen'i tribünden atarak yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Kamil Özen'in tribünden düşerek yaralanmasıyla ilgili olarak soruşturma başlatan polis, Foto Film Şube ekipleri tarafından stadda çekilen görüntüleri inceledi. Görüntülerde, Kamil Özen’in bir kişi ile kavga ettiği, ardından aşağı düştüğü görüldü. Bu görüntülerdeki kişi ile stadyum girişinin kamera görüntüleri karşılaştırıldı. Bu kişinin kombine kart ile giriş yaptığı belirlenerek kart bilgilerinden kimlik ve adresine ulaşıldı. Şüpheli Mürtaza S. çalıştığı işyerinde gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulaması yapılan Mürtaza S.’nin uyuşturucu madde ve hürriyet tahdit suçlarından sabıkası bulunduğu öğrenildi.

Murtaza S. ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek "Özen, Bana Küfür ederek Beşiktaş lehine tezahürat yapmaya başladı. Bu sırada kavga etmeye başladık. Ben onu itmedim. Galiba alkolün etkisiyle sendeleyerek düştü. " dedi.

Emniyette işlemleri tamamlanan Murtaza S. " Kasten adam yaralama" suçlamasıyla Şişli Adliyesine gönderildi. Savcılık sorgusun ardından Nöbetçi Mahkemeye çıkarılan Murtaza S. hakkında denetimli serbestlik kararı verildi. Murtaza S. karar uyarınca, ilk mahkemeye kadar her gün evine en yakın karakola giderek imza atacak.

Yazarlar