Futbol Galatasaray Manisaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Manisaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

02.03.2015 - 11:44 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Galatasaray Manisaspor maçının ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağını haberimizde bulabilirsiniz..

Galatasaray Manisaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde yer alan Galatasaray ve PTT 1. Lig'de düşme mücadelesi veren Manisaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Eskişehirspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Balçova Yaşamspor'un bulunduğu G Grubu'ndan topladığı 12 puanla zirvede çıkan Galatasaray ve B Grubu'nu Trabzonspor'un ardından 2. sırada tamamlayan Manisaspor, 3 Mart Salı akşamı saat 20.30'da Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşacak. Karşılaşma ATV'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray Manisaspor maçı 3 Mart Salı akşamı saat:20:30'da Türk Telekom Arena'da ATV'de yayınlanacak

Rotasyon bekleniyor

Hafta sonu, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara yer vermesi bekleniyor.

"SEMİH MANİSA MAÇINDA SÜRE ALACAK"

Semih'in sakatlığından dolayı forma şansı bulan Koray'ı da öven başarılı çalıştırıcı, "Koray'a baştan beri güveniyoruz. Zaman zaman şans buldu. Chedjou ve Koray ikilisi daha dengeli geldi bize. Semih iyileşiyor yavaş yavaş. Hakan'dan da çok memnunum. Semih Manisa maçında inşallah süre alacak. Derbiye Melo hariç eksiksiz gitmek istiyoruz." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Son olarak Hamit'in üst düzey futbolu ve Melo'ya dair ise genç antrenör, "Hamit bugün olağanüstü oynadı. Ondan bunu bekliyorduk ama bu kadar çabuk bu seviyede oynayacağını tahmin etmiyorduk. İnanılmaz oynadı. Onu ayrıca tebrik ediyorum. Melo da ameliyat olmasına rağmen soyunma odasına ve buraya geldi. Arkadaşlarına destek oldu." ifadelerini kullandı.

MANİSASPOR'DA HEDEF GALATASARAY

PTT 1. Ligde istediği sonuçları alamamasına rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdıran Manisaspor, 3 Mart Salı günü Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a konuk olacak. Dün kırmızı kartla cezalandırılan Yusuf Akyel'in yanı sıra cezası devam eden Gökhan Sazdağı Galatasaray karşısında mücadele edemeyecek. Antalyaspor karşılaşmasının ardından doğrudan İstanbul'a geçen Manisaspor, kupa maçı öncesinde bugün ve yarın birer antrenman yapacak.

Yazarlar