Galatasaray Galatasaray, Molde'nin genç yıldızı için transfer görüşmelerine başladı! Menajeri açıkladı

Galatasaray, Molde'nin genç yıldızı için transfer görüşmelerine başladı! Menajeri açıkladı

30.08.2023 - 17:48 | Son Güncellenme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda karşılaştığı rakibi Molde'nin genç yıldızı için transfer görüşmelerine başladı. Yıldız ismin menajeri görüşmelere başlandığını doğruladı.

Galatasaray, Moldenin genç yıldızı için transfer görüşmelerine başladı Menajeri açıkladı

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda karşılaştığı Molde'nin genç yıldızını kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Oyuncunun menajeri de transfer görüşmelerini doğruladı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

İŞTE GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Gruplarda mücadele edecek 32 takımın 29'u belli olurken Galatasaray'ın 4. torbadan katılacağı Şampiyonlar Ligi'nde diğer torbalarda hangi takımların yer alacağı da belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki diğer torbalar ve Galatasaray'ın muhtemel rakipleri şu şekilde:

1. TORBA: Manchester City, Sevilla, Barcelona, Napoli, Bayern Münih, Paris Saint-Germain, Benfica, Feyenoord

2. TORBA: Real Madrid, Manchester United, Inter, Dortmund, Atletico Madrdi, Leipzig, Porto, Arsenal

3. TORBA: Shakhtar Donetsk, Salzburg, Rangers ya da PSV, Milan, Braga, Lazio, Kızılyıldız, Kopenhag ya da Rakow

4. TORBA: Galatasaray, Real Sociedad, Young-Boys, Celtic, Newcastle United, Union Berlin, AEK Atina ya da Antwerp, Lens

Haberin Devamı

Galatasaray, Moldenin genç yıldızı için transfer görüşmelerine başladı Menajeri açıkladı

EN ÇOK GALATASARAY KAZANDIRDI

Galatasaray'ın Molde galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması, UEFA Ülke Puanı'nda büyük bir yükselişe neden oldu. Devler Ligi'de gruplara kaldığı için 4 bonus puanını da ülke puanına kazandıran sarı-kırmızılılar, Türk takımlarının bu sezon şu ana kadar topladığı 22 puanın 9.5'ine imza attı.

Türkiye bu sezon UEFA turnuvalarında temsilcileri en çok puan toplayan ülke oldu. Cim Bom'un son başarısıyla aradaki fark da açıldı. Türkiye 5.500 puanla birinci sıradaki yerini perçinlerken, 3625 puanlı ikinci sıradaki Polonya ile fark açıldı.

Galatasaray, Moldenin genç yıldızı için transfer görüşmelerine başladı Menajeri açıkladı

UEFA'DAN YENİ FORMAT

UEFA gelecek sezondan itibaren Şampiyonlar Ligi'nde yeni formata geçmeye hazırlanıyor. Buna göre bugüne kadar 32 olan takım sayısı artık 36'ya çıkacak.

Oluşacak 4 yeni kontenjandan 2’si, bir önceki sezon takımları Avrupa kupalarında toplamda en çok puanı toplayan iki ülkeye verilecek.

DEVLER LİGİ İÇİN ESKTRA KONTENJAN

Bu istatistikte Türkiye sezonu ilk ikide tamamlarsa bir sonraki sezon 1 numaralı kupaya bir fazla takım gönderebilecek. Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un iyi performanslarını sürdürmesi sezon sona erdiğinde ilk iki sıradaki yerin korunması, ekstra takım hakkının kazanılmasına yol açacak.

GALATASARAY'DA ÖNCE AYRILIK SONRA TRANSFER

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi saf dışı bırakarak adını gruplara yazdıran Galatasaray'da transfer gündemi yeniden hareketlilik kazandı. Galatasaray'da önce takımda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılacak ardından prensip anlaşmasına varılan isimler için son görüşmeler yapılacak.

Galatasaray'da Norveçli oyuncu Fredrik Midtsjö'nün Pendikspor'a transferi için geri sayıma geçildi. Sarı-kırmızılılarda ayrıca dün Molde maçının kadrosuna yer alan ama süre bulamayan Sergio Oliveira'nın da ayrılması gündemde. Belçikalı yıldız Dries Mertens'e de teklifler olduğu iddia ediliyor.

Genoa, Leo Dubois ve Berkan Kutlu'yu kadrosuna katmak istiyor. Victor Nelsson için İngiltere'den yapılan tekliflerin değerlendirmeye alınacağı ifade ediliyor. 

Sarı-kırmızılılarda önce ayrılıklar yaşanacak ardından takıma takviye yapılacak.

Galatasaray, Moldenin genç yıldızı için transfer görüşmelerine başladı Menajeri açıkladı

ORTA SAHAYA SON ADAY MOLDE'DEN BREIVIK

Galatasaray uzun süredir 8 numara arayışında. Bu konuda da birçok yıldız gündeme gelirken son planlamada bu bölgeye biri tartışılmayacak yıldız, diğeri de gelecek vaad eden potansiyelli bir ismin kadroya katılması planlandı. Bu doğrultuda ise ilk gündeme gelen isim çok yakından... Molde eşleşmesi sonrasında Norveç ekibinin 23 yaşındaki orta sahası Emil Breivik dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

Galatasaray, Moldenin genç yıldızı için transfer görüşmelerine başladı Menajeri açıkladı

MENAJERİ DUYURDU

Ortaya koyduğu oyunla alkışları toplayan genç oyuncu için Galatasaray hemen operasyona başladı. Öyle ki Breivik'in temsilcisi Jim Solbakken, genç futbolcunun transferi konusunda Galatasaray ile görüştüklerini açıkladı.

Yazarlar