ING Basketbol Süper Ligi Galatasaray NEF toparlanıyor

Galatasaray NEF toparlanıyor

04.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Sigorta Süper Ligi’ne istediği başlangıcı yapamayan sarı-kırmızılılar yara sarmaya devam etti. Cim-Bom, Bahçeşehir deplasmanında son 4 maçındaki üçüncü galibiyetini almayı başardı.

Galatasaray NEF toparlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Galatasaray NEF, Bahçeşehir Koleji’ni 86-79 yendi, son 4 maçında 3. galibiyetini elde etti.

Haberin Devamı

Sadık’ın üst üste sayılarıyla ilk çeyreğin yarısını 12-6 önde geçen sarı-kırmızılılar, Ennis ve Caloiaro’nun devreye girmesiyle hücumda ritmini arttırdı, periyodu 24-17 ile 7 farkla üstün tamamladı. Cim-Bom Mahir ve Hummer’ın sayılarıyla çift haneli farkı yakalasa da Bahçeşehir Koleji’ne geri dönüş şansı verdi, oyuna dengeye geldi.
Galatasaray soyunma odasına Sepherd’in son saniyedeki turnikesiyle 42-40 önde gitti.

Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, Dee Bost’un atışlarıyla farkı bir anda yükseltti ve son 10 dakikaya 66-53 ile start verdi. Buna rağmen pes etmeyen Bahçeşehir maçı çevirmek için her şeyi yapsa da özellikle Ennis’in üst üste iki üçlüğüyle ev sahibini yıkmayı başardı. Sarı-kırmızılılar çeyrek sonunda tekrar farkı yükseltirken salondan da 86-79 galip ayrıldı, 9. maçında 4. zaferine ulaşmayı başardı.

Haberin Devamı

Yazarlar