Galatasaray Galatasaray, Okan Kocuk için Aytaç Kara'yı Giresunspor'a gönderecek!

Galatasaray, Okan Kocuk için Aytaç Kara'yı Giresunspor'a gönderecek!

03.01.2022 - 10:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da, Giresun'da kiralık olarak forma giyen kaleci Okan Kocuk'u geri alabilmek için Aytaç Kara’nın Karadeniz ekibine verilmesi gündeme geldi.

Galatasaray, Okan Kocuk için Aytaç Karayı Giresunspora gönderecek

Galatasaray’da ara transfer döneminin en önemli gündem maddelerinden biri de kaleci hamlesi.

Haberin Devamı

Kaleye en iyi seçenek Okan Kocuk

Fernando Mulsera’nın sakatlanmasI sebebiyle kalede büyük sıkıntılar yaşayan sarı-kırmızılılar için en makul seçenek sezon başında kiralık olarak Giresunspor’a gönderilen Okan Kocuk’un geri getirilmesi olarak görülüyor. Ancak Karadeniz temsilcisi de başarılı file bekçisini kolay kolay geri göndermeye istekli değil.

Takasla gelebilir

Yerli-yabancı oyuncu denklemi üzerinde de duran Giresunspor’a Okan’ı geri gönderme karşılığında takas seçeneklerini de gündeme getirdi. 

Aytaç Kara gündeme geldi

Öncelikle Oğulcan’ın ismi geçse de halihazırda Galatasaray’dan ayrılmak üzere olan Aytaç Kara’nın ismi masaya geldi. Galatasaray da bu seçeneğe sıcak bakıyor.

Oğulcan ayrılmaya sıcak bakmıyor

Haberin Devamı

Oğulcan Çağlayan'a ise Giresun tarafından ulaşan bir teklif yok. Boey’in yokluğunda sağ bek alternatifi olarak da forma giyen 25 yaşındaki futbolcu Florya’dan ayrılmaya çok sıcak değil.

5 maçta kalesini gole kapadı

26 yaşındaki Okan Kocuk, Giresunspor ile bu sezon 16 maçta sahaya çıkarken, bu maçların 5'inde kalesini gole kapattı. Okan, 16 kez ise rakip futbolcuların gollerine engel olamadı.