Galatasaray Galatasaray orta saha transferinde rotayı dünya yıldızına çevirdi! Manchester United gönderiyor

Galatasaray orta saha transferinde rotayı dünya yıldızına çevirdi! Manchester United gönderiyor

03.01.2024 - 10:06 | Son Güncellenme:

Menajerler tarafından Sarı-Kırmızılılar'a önerilen Renato Sanches’e, teknik heyetten veto geldi. Orta sahaya takviye çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın gündemine ise sürpriz bir isim girdi. Cim Bom'da hedefin bambaşka bir yıldız olduğu öğrenildi.

Galatasaray orta saha transferinde rotayı dünya yıldızına çevirdi Manchester United gönderiyor

Galatasaray, Ocak transfer döneminde orta saha transferini gerçekleştirmek için yoğun çaba harcıyor. Sezon başında Ndombele'yi kadrosuna katan Galatasaray, Fransız yıldızdan istediğini alamadı. Torreira'nın yanına tartışılmayacak bir ismi transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar, dünyaca ünlü yıldızı gündemine aldı ve girişimler başladı.

Haberin Devamı

RENATO SANCHES ÖNERİSİ

Cim Bom’da orta saha transferi doğrultusunda gündeme sürpriz bir isim daha geldi. Yaz döneminde Galatasaray’ın da kadrosuna katmak için çok uğraştığı Renato Sanches, Roma’ya kiralık gitse de İtalya’da aradığını bulamadı. Uzun süre sakatlıklarla boğuşan, forma istikrarı yakalayamayan 26 yaşındaki Portekizli orta saha, hocası Mourinho tarafından sezonun 2. yarısında kadroda düşünülmüyor.

Galatasaray orta saha transferinde rotayı dünya yıldızına çevirdi Manchester United gönderiyor

SICAK BAKILMIYOR

Kiralık sözleşmesinin feshi gündeme gelen Renato, menacerler tarafından Galatasaray’a da önerildi. Ancak Sarı-Kırmızılılar ilk etapta Portekizli oyuncuya çok da sıcak bakmıyor. Aslan’ın hocası Okan Buruk ve kurmayları, daha hazır bir isimle çalışmak istiyor.

Renato Sanches, İtalya Ligi’nin ilk yarısında sadece 5 maçta toplam 116 dakika forma şansı bulabildi. Avrupa Ligi’nde de 4 maçta 111 dakika görev alan Sanches’in, kulübü PSG’ye geri dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar, ara transferin son gününe kadar listenin ilk sırasındaki adaylarla görüşecek.

Ancak hedefteki takviyeler gerçekleşmezse, Renato’nun yeniden gündeme gelme ihtimalinin bulunduğu belirtiliyor.

HEDEF AMRABAT

Cim Bom'da hedef ise bambaşka... Sarı-Kırmızılılar, Manchester United forması giyen 27 yaşındaki Faslı ön libero Sofyan Amrabat’ı kadrosuna katmak istiyor. United’ın sezon başında 30 milyon Euro’ya Fiorentina’dan transfer ettiği tecrübeli futbolcu, İngiliz devinde şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.

Galatasaray orta saha transferinde rotayı dünya yıldızına çevirdi Manchester United gönderiyor

GÖZDEN ÇIKARILDI

Orta sahaya yeni takviyeler yapmak isteyen Premier Lig ekibi, Amrabat’ı gözden çıkarmış durumda. Galatasaray cephesi de bu fırsatı değerlendirip uygun bir maliyetle orta sahasını güçlendirmeyi hedefliyor.

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray’a karşı da görev yapan Sofyan Amrabat, takımdaki eksikler nedeniyle sol bekte forma giymiş, ancak Sarı-Kırmızılı hücum oyuncularını durdurmakta zorlanmıştı.

TORREİRA'NIN YANINA...

Aslan’ın hocası Okan Buruk ise orta alanda çok iyi bir performans sergileyen Amrabat’ı Torreira’nın yanında kullanıp merkezi güçlendirmeyi planlıyor. Faslı yıldız defansif özellikleri kadar top tekniği ve uzak mesafeye adrese teslim paslarıyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Sofyan Amrabat aynı zamanda bir dönem Galatasaray forması giyen kanat oyuncusu Nordin Amrabat’ın da kardeşi.

Galatasaray orta saha transferinde rotayı dünya yıldızına çevirdi Manchester United gönderiyor

AFRİKA KUPASI'NA GİDİYOR

Sarı-Kırmızılı takıma transfer olmaya sıcak bakan tecrübeli futbolcu, önümüzdeki günlerde Fas Milli Takımı formasıyla Afrika Kupası’nda yer alacak ve ocak ayındaki kulüp maçlarında görev alamayacak.

Yazarlar