Galatasaray Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta

Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta

17.09.2013 - 14:24 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi maçında temsilcimiz Galatasaray ilk maçında Real Madrid'i konuk ediyor. Bu zorlu Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda ve Galatasaray Real Madrid maçı saat kaçta yayınlanacak ve Galatasaray Real Madrid maçı kadrosu ve muhtemel ilk 11'leri burada olacak. İşte tüm detaylar.

Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta

Bu akşam Şampiyonlar liginde Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanacak olan grubun ilk maçı saat 21.45'ten itibaren Star TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl şampiyonlar ligi serüveninde harikalar yaratan Galatasaray, hatırlanacağı üzere Real Madrid takımına çeyrek finalde elenmişti ve rakip sahada 3-0 yenilen Galatasaray, kendi evinde ise rakibini 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı ancak Şampiyonlar ligi'ne veda etmekten kurtulamamıştı.

Ve bu yıl Şampiyonlar ligi gruplarında Galatasaray ile dünya devi Real Madrid yine aynı gruba düştüler ve Galatasaray ilk maçını ise kendi saha ve seyircisi önünde dünya devi Real Madrid'e karşı oynayacak.

Zorlu maç öncesinde Galatasaray adına Fatih Terim ilginç açıklamalarda bulunmuş, "Eğer bu gece TT Arena Stadyumu'nda taraftarlarımızla bir bütün olmayı başarırsak değil Real Madrid, dünya futbolunda yenemeyeceğimiz ve alt edemeyeceğimiz bir takım yok" dedi.

Haberin Devamı

Real Madrid hatırlanacağı gibi dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi ve takımda en çok dikkat çeken isimler ise her zaman olduğu gibi Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo ile takıma rekor bir transfer ücreti ile dahil olan Galler'li yıldız Gareth Bale... Bu süper futbolcuların yanı sıra konuk ekip Real Madrid takımında dünya futboluna damgasını vurmuş çok sayıda yıldız isim bulunuyor.

Galatasaray'da bu akşam Real Madrid karşısında düşünülen skor galibiyet ve özellikle başta Dider Drogba ve Wesley Sneijder olmak üzere tüm futbolcuların buna olan inancı tam gözüküyor.

Galatasaray, en az 60 bin taraftarının önünde Real Madrid'i mağlup etmek istiyor.

Ayrıca her iki takımında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11'leri şöyle:

Galatasaray dev mücadeleye, Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Melo, Sabri, Selçuk, Sneijder, Drogba,Burak'tan oluşan bir ilk 11 ile çıkabilir ve Ambrabat ile Umut Bulut'un ilerleyen dakikalarda Teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi halinde oyuna başlaması bekleniyor.

Yıldızlar topluluğu Real Madrid takımına baktığımız zaman ise, Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Nacho, Illarramendi, Modric, Bale, Isco, Ronaldo, Benzema şeklindeki 11 ile çıkacak. Geçen yıl Jose Mourinho ile yıldızı bir türlü barışmayan Casillas'ın Carlo Ancelotti ile birlikte yeniden ilk 11'e girdiğini görüyoruz.

Haberin Devamı

Maçın hakemliğini ise Mark Clattenburg yapacak ve bu hakem Türkiye'de pek sevilmeyen bir hakem olarak dikkatleri çekiyor. Karşılaşmada İngiliz hakemin yapacağı yönetim merakla bekleniyor.

Yazarlar