Galatasaray Galatasaray seçimlerinde Pilav Günü etkisi! Katılım sayısı artacak

Galatasaray seçimlerinde Pilav Günü etkisi! Katılım sayısı artacak

20.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Lisesi Geleneksel Pilav Günü’nün seçime katılımı etkileyeceği ortaya çıktı. Pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamayan organizasyona gelecek isimlerin, bir gün önce oy kullanacağı ve katılım sayısının artacağı öğrenildi.

Galatasaray seçimlerinde Pilav Günü etkisi Katılım sayısı artacak

Galatasaray’da 11 Haziran’da yapılacak seçimde iki Galatasaray Liseli aday kozlarını paylaşacak. Bir tarafta sarı-kırmızılı kulüpte daha önce de başkanlık koltuğunda oturan Dursun Özbek, diğer tarafta ise eski divan başkanı Eşref Hamamcıoğlu’nun aday olduğu yarışın kaderini belki de seçimden bir gün sonra yapılacak pilav günü belirleyecek.

Haberin Devamı

İki senedir pandemi nedeniyle gerçekleşmeyen Galatasaray Lisesi Geleneksel Pilav Günü’nün seçimden 1 gün sonra yapılacak olmasının önemli bir ayrıntı olduğu ortaya çıktı. 

Lise mezunlarının iki senenin ardından gerçekleşecek pilav gününde mutlaka bulunmak isteyecekleri, bu nedenle yurt içinden ve yurt dışından geleceklerin bunu fırsat bilip programlarını ona göre yapacağı, aynı zamanda oy da kullanacakları belirtildi.

Gelişmenin ardından seçime katılımın tahmin edilenin çok üzerine çıkacağı bildirildi. Bu durumun liseli iki adayın şanslarını nasıl etkileyeceği de merak konusu oldu. Galatasaray’da başkan adayları bugün 18.00’e kadar listelerini Divan Başkanlığı’na sunacaklar.