GalatasarayGalatasaray taraftarından Burak Elmas'a tepki! Fatih Terim'e destek

Galatasaray taraftarından Burak Elmas'a tepki! Fatih Terim'e destek

20.01.2022 - 22:09 | Son Güncellenme:

Galatasaray - Kasımpaşa maçında sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetim ve futbolcular aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Tribünlerden ayrıca, 'İmparator Fatih Terim' tezahüratları yapıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Müsabakada sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetim ve futbolcular aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, futbolcular için de, 'Formayı çıkarın öyle oynayın' tezahüratları yaptı.

Tribünlerden de 'İmparator Fatih Terim' tezahüratları yapıldı. Bazı taraftarlar da 'Fatih Terim' maskeleri taktı.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarından Burak Elmasa tepki Fatih Terime destek

Galibiyet hasreti 3 maça çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı ve kötü gidişini durduramadı. Ligde son galibiyetini Antalyaspor karşısında alan Aslan daha sonra oynadığı 3 müsabakada da mağlup oldu. Cimbom bu süreçte GZT Giresunspor, Hatayspor ve Kasımpaşa’ya yenildi.

Galatasaray, Süper Lig’in 23. haftasında pazar günü evinde Trabzonspor ile oynayacak.

Halil Dervişoğlu suskunluğunu bozdu

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa ile oynadığı maçta sarı-kırmızılıların tek golünü Halil Dervişoğlu kaydetti. Mücadelenin 39. dakikasında sahneye çıkan Halil, Morutan’dan pas aldıktan sonra ceza sahasına girmeden hafif sağ çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

22 yaşındaki futbolcu böylece gol yollarındaki suskunluğunu da bozdu. Son olarak ligde Altay ile oynanan maçta rakip fileleri havalandıran Halil, 6 hafta sonra gol sevinci yaşadı.

Halil Dervişoğlu, Göztepe ve Altay müsabakalarından sonra bu sezonki 3. golünü kaydetti.

Maça 11’de başlayan Halil, 80. dakikada yerini Oğulcan Çağlayan'a bıraktı.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarından Burak Elmasa tepki Fatih Terime destek

Torrent yine kazanamadı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, evinde karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu. Galatasaray’ın yeni Teknik Direktörü Domenec Torrent de sarı-kırmızılıların başında Nef Stadyumu’nda ilk, toplamda ikinci karşılaşmasını oynadı. Torrent ilk müsabakasında Hatayspor’a 4-2 mağlup olurken, ikinci maçında da Paşa’ya 2-1 yenildi.

Son 11 maçta 1 galibiyet

Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa’ya mağlup olan Galatasaray, ligde son oynadığı 11 maçta 1 galibiyet aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda oynadığı Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu. Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 11 karşılaşmada 1 galibiyet aldı. Cimbom, söz konusu müsabakalarda 6 mağlubiyet, 4 beraberlik elde ederken, tek galibiyetini de Antalyaspor karşısında aldı.

Galatasaray taraftarından Burak Elmasa tepki Fatih Terime destek

Galatasaray taraftarından Burak Elmasa tepki Fatih Terime destek