Futbol Galatasaray transfer haberleri (13 Temmuz transfer haberleri)

Galatasaray transfer haberleri (13 Temmuz transfer haberleri)

13.07.2017 - 10:19 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer döneminin aktif takımları arasında yer alıyor. Galatasaray transfer döneminde Maicon, Gomis ve Belhanda'yı kadrosuna katmıştı. Sarı kırmızılılarda transfer defteri ise kapanmadı. Galatasaray'da gündem gelen yeni isimler; Khazri, Willian Arao olarak gösteriliyor.

Galatasaray transfer haberleri (13 Temmuz transfer haberleri)

Galatasaray'da transfer bitmiyor. Sarı kırmızılı ekip yeni sezona iddialı girmek için kadrosuna güçlendirmeyi hedefliyor. İşte Galatasaray transfer haberleri..

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Khazri sürprizi

Feghouli’nin transferini yüksek maliyeti nedeniyle beklemeye alan sarı-kırmızılılar, Sunderland’da oynayan Khazri üzerinde yoğunlaştı.

Yoğun bir transfer dönemi geçiren Galatasaray ilgilendiği futbolcularla görüşmelerini devam ettirirken sağ kanat için yeni bir iddia ortaya atıldı. Transfer komitesinin Sunderland forması giyen Wahbi Khazri ile temasa geçtiği bildirildi. Aslında bir süredir Galatasaray'ın Sofiane Feghouli'nin kadrosuna katması bekleniyordu. Ancak West Ham'ın 5 milyon euro'luk bonservis talebi, üzerine bir de oyuncuya ödemesi gereken 3 milyon euro'luk imza parasını Galatasaray'a havale etmek istemesi görüşmelerin donmasına yol açtı.

Tudor onay verdi yönetim peşinde

Haberin Devamı

Flamengo’dan Willian Arao için görüşmelerini sıklaştıran sarı-kırmızılı yönetim, 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki başarılı oyuncu için teklifini 5 milyon euro’ya çıkardı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Sevilla'dan Mariano ile imza aşamasına gelen transfer komitesinin yeni adresi Brezilya... Teknik direktör Igor Tudor'un onayı ile Flamengo'dan Willian Arao ile yapılan görüşmeler yoğunlaştırıldı. 24 yaşındaki Willian Arao'yu mutlaka transfer etmek isteyen Cimbom, 3 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu için Flamengo'ya 4 milyon euro bonservis bedeli teklif etmişti. Brezilya'dan gelen iddialara göre Galatasaray teklifini artırdı ve son yapılan görüşmede 5 milyon euro önerdi.

ORTA SAHADA GEÇİT VERMİYOR

İki kulüp arasındaki temasların devam edeceği belirtilse de Galatasaray'ın artık son teklifini yaptığı ve daha fazla fiyat artırmayı düşünmediği öğrenildi. Orta sahada tam bir 'top hırsızı' olarak bilinen Arao'nun transferinin gerçekleşmesi halinde De Jong ve Ryan Donk ile kesin olarak yollar ayrılacak. Tudor, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci ve Willian Arao üçlüsü arasında rotasyon uygulayacak.

Semih Kaya Prag'a gitti

Çek ekibi Sparta Prag ile anlaşan Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, yeni takımıyla sözleşme imzalamak için Prag'a gitti. Semih Kaya,THY'nin tarifeli seferiyle saat 06:00'da menajeri ile birlikte Çek Cumhuriyeti'nin Prag şehrine gitti.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı kulübün alt yapısından yetişen 26 yaşındaki futbolcu 7 yıldız A takım kadrosunda yer alıyordu.

Wesley Sneijder’den Galatasaray'a sürpriz teklif

Wesley Sneijder'in menajeri Albers, Hollandalı yıldızı göndermeye çalışan Galatasaray yönetimine yeni sözleşme önerdi. Florya'da çalışmalara başlamasını, "Harika haber" diye açıklayan Wesley Sneijder konusunda menajeri Guido Albers'ten sürpriz çıkış geldi. Yıldız oyuncunun sözleşmesini 1+1 yıl daha uzatabileceklerini ifade eden Hollandalı menajer, "3.2 milyon euro'luk garanti parasını almaya devam etsin. 1.3 milyon euro imza parası ortadan kalkacağı için siz de ağır yükten kurtulmuş olun" mesajı verdi.

Sneijder konusunda henüz kesin bir karar vermeyen yönetimin, bu teklifi beklemeye aldığı ifade edildi.

AMERİKA'DA DURUM FARKLI

Wesley Sneijder'in G.Saray'da kalıp kalmayacağının netleşmediği ortamda Igor Tudor'un yüzünü güldürecek bir iddia geldi. ESPN, 33 yaşındaki oyuncunun, 2 sezon için Los Angeles Galaxy ile anlaştığını duyurdu. Ayrıca, Galatasaray'ın göndermek istediği Sneijder'in, MLS'ye gelmesi için ligin tanıtım komitesinin Los Angeles'a özel olarak maddi yardımda bulunacağı belirtildi.