Galatasaray Galatasaray transfer haberleri! 15 Haziran transfer gelişmeleri

Galatasaray transfer haberleri! 15 Haziran transfer gelişmeleri

15.06.2017 - 11:29 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Son iki sezonda yaşanan başarısızlıkların ardından bu sezon iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Galatasaray Gomis'i bitirmek üzere. Öte yandan Sabri'nin takımdan ayrılması ile sağ bek konusunda da transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray'da öne çıkan isim Deportivo'lu Juanfran gibi gözüküyor.

Galatasaray transfer haberleri 15 Haziran transfer gelişmeleri

Galatasaray transferde hareketli günler yaşıyor. Yeni sezona erken başlayacak olan Galatasaray Forvet ve Sağ bek transferi konusunda atağa geçti. Gomis'i bitirmek üzere olan Galatasaray'da Sabri'nin takımdan ayrılmasının ardından bu bölge için öne çıkan ismin Juanfran olduğu bildiriliyor. İşte 15 Haziran Glatasaray transfer haberleri...

Haberin Devamı

Juanfran transferine Barcelona engeli

İspanyol basınında yer alan haberlere göre ismi son dönemde Galatasaray ile anılan sağ bek Juanfran'ı Barcelona da istiyor.

Sabri Sarıoğlu ile sözleşme uzatmayan, Luis Cavanda ile de yollarını ayırması beklenen Galatasaray'da sağ bek arayışları devam ediyor. Bu doğrultuda son olarak Deportivo forması giyen Juanfran Moreno'nun ismi gündeme gelmişti.

Deportivo'da sezonu 8 asistle tamamlayarak dikkatleri üzerine çeken 28 yaşındaki Juanfran'ı Galatasaray'ın yanı sıra Barcelona'nın da gündemine aldığı öne sürüldü. İspanyol basının iddiasına göre, Barcelona'da bu sezon sağ bekte oynayan Sergi Roberto'yu Ernesto Valverde'nin orta sahada kullanmak istediği, sağ beke takviye olarak da Juanfran'ın isminin gündeme geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri 15 Haziran transfer gelişmeleri

Habertürk'ün haberine göre; Galatasaray'ın Juanfran'a yıllık 1.2 milyon euro maaş ile birlikte 3 yıllık bir kontrat önerdiği iddia edilirken, Barcelona'nın ilgisine rağmen Juanfran'ın Türkiye'ye daha yakın hissettiği öne sürüldü.

Öte yandan Juanfran Moreno, Galatasaray'ın Instagram hesabını da takibe aldı. Bu sezon Deportivo forması ile 38 maça çıkan Juanfran, 8 asistle oynadı.

Bruma transferi Arda'yı geçti

Portekizli, bonuslarla 15 milyon Euro’yu bulan bonservis ücreti karşılığı Leipzig’e satıldı. Galatasaray’a daha önce en yüksek geliri 12 milyon Euro ile Arda getirmişti.

Galatasaray'ın, 2013 yazında beş yıl için renklerine bağladığı Armindo Tue na Bangna yani bilinen adıyla Bruma, sarı-kırmızılı kulübe tarihinin en yüksek bonservis gelirini getiren futbolcu oldu...

Galatasaray, 2013-14 sezonu öncesi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada; Bruma'yı bir milyon Euro imza parası ve 10 milyon Euro bonservis ücreti karşılığı transfer ettiğini duyurmuştu.

Galatasaray transfer haberleri 15 Haziran transfer gelişmeleri

Galatasaray'ın KAP'a dün yaptığı açıklamada ise, Bruma'nın 12 milyon 500 bin Euro net bonservis ücretinin yanı sıra hazırlık maçı geliri ve Avrupa kupalarına katılım bonusları ile birlikte toplam 15 milyon Euro karşılığı Alman ekibi RB Leipzig'e satıldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'a daha önce en yüksek bonservis gelirini; 12 milyon Euro rakamı ile Arda Turan kazandırmıştı. Galatasaray ayrıca, 2015-2016 sezonu için Real Sociedad'a kiraladığı Bruma sayesinde 1 milyon 900 bin Euro daha kasasına koymuştu.

Galatasaray ile yolları ayrılan Bruma, kendisini beş yıllığına Alman ekibi RB Leipzig'e bağlayan imzayı dün attı. Portekizli yıldıza imza töreni düzenlenmemesi dikkat çekti.

Sol beke Grimaldo.

Portekiz'in Record gazetesi, Galatasaray'ın Benfica'nın İspanyol sol beki Alejandro Grimaldo'yu istediğini yazdı. Benfica, 21 yaşındaki oyuncuyu geçen yıl Barcelona B takımından 2.1 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Portekiz ekibinde bu sezon 21 maçta şans bulan ve 2 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Grimaldo'nun sarı-kırmızılı takıma gidebileceği belirtildi. (Fotomaç)

Galatasaray transfer haberleri 15 Haziran transfer gelişmeleri

Galatasaray'da iki bomba birden!

Younes Belhanda'nın hem kendisiyle hem de kulübü Dinamo Kiev ile anlaşmaya varan Aslan, Gomis'i de Paris'te sağlık kontrolünden geçirdi.

Galatasaray'da iki büyük bomba birden... Sarı-Kırmızılı ekip, bir süredir Faslı yıldız Younes Belhanda'yı kadroya katmak için girişimlerini sürdürüyordu. Bu transferde mutlu sona ulaşıldı. Sarı-Kırmızılılar, hem Belhanda hem de kulübü Dinamo Kiev ile anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Öte yandan Galatasaray'ın transfer listesindeki bir başka isim Bafetimbi Gomis'te de mutlu son yakın. Fransız yıldız, bugün Paris'te sağlık kontrolünden geçirildi. (beIN SPORTS)

Asamoah harekatı.

Afrika basını, sarı-kırmızılı ekibin 28 yaşındaki ön libero için görüşmeler yaptığını duyurdu. Aynı mevkiye 2 transfer yapan Juventus'un Kwadwo Asamoah'ı verebileceği vurgulandı.

Cimbom, Juventus'lu Kwadwo Asamoah için bastırıyor. Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci'li orta sahayı güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetimin, 28 yaşındaki ön libero için görüşmelere başladığı bildirildi. Afrika basınında yer alan haberlerde, Juventus'ta fazla forma şansı bulamayan Ganalı yıldızın takımdan ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi. Siyahbeyazlı takımın da orta sahaya iki yeni transfer yaptığı ve 1 yıl sözleşmesi kalan Kwadwo'nun gitmesine onay verilebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri 15 Haziran transfer gelişmeleri

23 MAÇTA 2 ASİST

Udinese takımında gösterdiği performans ile Juventus'un yolunu tutan Asamoah, 18 milyon euro'luk bir maliyete transfer olmuştu. Bu sezon Serie A'da 17, toplam tüm kulvarlarda 23 maçta mücadele eden Asamoah, takımı adına 2 asistlik performans sergiledi. Kwadwo Asamoah'ın 11 milyon euro'luk piyasa değeri bulunuyor. (Fotomaç)

Gomis Galatasaray'da
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ilk transfer bombasını patlattı. Bruma'yı 15 milyon euroya Bundesliga ekibi Leipzig'e satan Sarı-Kırmızılılar, Bafetimbi Gomis ile kesin anlaşmaya vardı.
Transferle ilgili rakamlar da netlik kazandı. Skorer'in edindiği bilgiye göre; Fransız golcüyle 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Galatasaray oyuncuya bu süre zarfında 3 milyon euro garanti ücret ödeyecek.
Sarı-Kırmızılılar, Gomis için İngiliz ekibi Swansea'ye ise 2.5 milyon euro bonservis ödemesi yapacak.
Belhanda da geliyor
Öte yandan Sarı-Kırmızılıların anlaşma sağlandığı bir diğer oyuncu Belhanda'nın da hafta sonu İstanbul'da olacağı öğrenildi. Galatasaray Fas'lı oyuncu için Dinamo Kiev'e 8 milyon euro ve bir miktar bonus ödeyecek.
Nevzat Dindar / Skorer Özel

Galatasaray transfer haberleri 15 Haziran transfer gelişmeleri

YENİ HEDEF İTALYAN STOPER FRANCESCO ACERBI

GOMIS'i kadrosuna katarak forvet hattını sağlama alan Galatasaray yönetiminin yeni hedefi ise takıma iyi bir stoper kazandırmak. Sarı- Kırmızılılar, İtalya'nın Sassuolo takımında forma giyen 29 yaşındaki İtalyan savunma oyuncusu Francesco Acerbi ile temasa geçti. Geçen sezon tam 49 resmi maçta oynayan ve 9 gol atan 29 yaşındaki futbolcu için İtalyan kulübünün 8 milyon Euro istediği öğrenildi. Galatasaray yönetimi bu rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor.. (Takvim)

Yazarlar