Futbol Galatasaray transfer haberleri (2 Ağustos transfer haberleri)

Galatasaray transfer haberleri (2 Ağustos transfer haberleri)

02.08.2017 - 10:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer döneminin hızlı takımları arasında yer alıyor. Kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren Galatasaray'da gündeminde ise yine bazı isimler olduğu konuşuluyor. İşte Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri (2 Ağustos transfer haberleri)

Galatasaray transfer yapmaya devam ediyor. Son olarak Osmanlıspor'da oynayan yıldız futbolcu Badou Ndiaye'yi kadrosuna katan Galatasaray'da gündemde yine yıldız futbolcular yer alıyor.

Haberin Devamı

Ortalık fena karışacak! Nani teklifi kabul etti...

2 sezon önce Fenerbahçe forması giyen, buradan da Valencia'nın yolunu tutan Luis Nani Süper Lig'e geliyor. Üst üste yapılan transferlerin sonrasında Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Listemizde birçok isim var. Bir de çok sürpriz bir yıldız olacak." demişti.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Sır gibi saklanan o isim ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Nani için teklifte bulundu. İspanya'ya büyük beklentilerle gelen ancak performansıyla istenileni veremeyen sol kanat oyuncusu, satış listesine konumuştu, Cim-Bom da hemen devreye girdi.

Galatasaray transfer için Valencia'ya satın alma opsiyonlu kiralam teklifi yaptı. İspanyolların bu öneriye sıcak yaklaştığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe döneminde tribünlerin sevgilisi olan futbolcunun Türkiye'ye dönecek olması ise beraberinde başka olayları da getirecek. Sarı-Lacivertli taraftarların Portekizli'ye büyük tepki göstermesi bekleniyor. Nani'nin Valencia ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaraylı futbolcu Cavanda'ya, Alanyaspor talip oldu

Disiplinsiz tavırları nedeniyle G.Saray'da kadro dışı bırakılan Luis Cavanda'nın talibi çıktı. Geçtiğimiz sezonun flaş takımlarından Alanyaspor, Belçikalı sağ bek için sarı-kırmızılıların kapısını çaldı.

Aslan'ın 26 yaşındaki oyuncunun transferinde bonservis istemeyeceği belirtilirken, transferin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Galatasaray'da yerli operasyonu!

Galatasaray, kadrodaki yerli-yabancı oyuncu dengesini sağlamak için harekete geçiyor. Sarı kırmızılılar, 6 yerli futbolcuyu gündemine aldı. Şu ana kadar 5 yabancı oyuncuyu renklerine bağlayan sarı kırmızılılar birçok yerli isimle de masaya oturmaya hazırlanıyor.

İşte o isimler...

Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi, Bursaspor'dan yerli statüsünde oynayan Aziz Behich, Osmanlıspor'dan Musa Çağıran, Konyaspor'dan Ömer Ali Şahiner, Kayserispor'dan Deniz Türüç8Galatasaray'da yerli operasyonu!Fenerbahçe ile yollarını ayıran Volkan Şen

Yazarlar