Futbol Galatasaray Transfer haberleri

Galatasaray Transfer haberleri

24.05.2016 - 11:28 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sezonunun sona ermesiyle beraber Galatasaray transfer haberlerinde hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray hüsran dolu bir sezonunun ardından Transfer harekatına büyük önem veriyor. Peki Galatasaray son dakika gelişmeleri neler? Transfer haberlerinde hangi futbolcuların isimleri geçiyor. İşte detaylar...

Galatasaray Transfer haberleri

Galatasaray camiasında kötü geçen sezonun ardından transfer harekatına önecelik verdi. Mali olarak sıkıntılar yaşayan Galatasaray kulübü transefer'de ince eleyip sık dokuyor. Galatasaray transefer haberlerinde son dakika gelişmeleri neler, Galatasaray Transfer çalışmalarında hangi oyuncuların isimleri öne çıkıyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Engin Bekdemir Galatasaray'a çok yakım

Spor Toto Süper Lig'den düşen Eskişehirspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Engin Bekdemir, alacakları ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Galatasaray Transfer haberleri

Eskişehirspor yöneticileri, alacakları için daha önce Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran Engin Bekdemir'le yaptıkları görüşmede cuma günü ödeme yapacaklarını belirtti. Ancak cuma günü parasını alamayan Engin Bekdemir, yönetime pazartesi sabahına kadar süre verdi.

Dün (23 Mayıs Pazartesi) de parasını alamayan Engin Bekdemir'in alacaklarına karşılık olarak sözleşmesini tek taraflı feshettiği bildiridi. Eskişehirspor'la 31 Mayıs 2018 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Engin Bekdemir'in Galatasaray, Bursaspor ve Torku Konyaspor'un transfer listesinde olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Emre Çolak Galatasaray'da kalıyor!

Galatasaray altyapısından yetişen milli futbolcu Emre Çolak’ın geçtiğimiz günlerde La Liga ekibi Deportivo La Coruna ile anlaşma sağladığı belirtilmişti. Başarılı oyuncunun akıbeti belli oldu.

İspanyol AS gazetesinin verdiği bilgide Deportivo’nun, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Emre Çolak’ı transfer etmeye yakın olduğu ancak Galatasaray’ın son dakikada 25 yaşındaki oyuncuya yeni bir kontrat önererek takımda tuttuğu ifade edildi.

Galatasaray Transfer haberleri

Deportivo, gelecek hafta Emre Çolak’la sözleşme imzalamaya hazırlanırken yaşanan bu son gelişmenin ardından transferi tamamen sonlandırdı. İspanyol ekibinin yaşanan bu gelişme nedeniyle hayal kırıklığına uğradığı kaydedildi. Bu sezon Galatasaray formasıyla 29 maça çıkan Emre Çolak, 3 gol 3 asistlik katkı yaptı.

G.Saray'dan 3 isme markaj

Galatasaray'ın radarında olan Guiseppe Rossi kariyerini nasıl şekillendireceğine henüz karar veremedi. Ancak Rossi'nin yeni bir maceraya da hazır olduğu ve Galatasaray'ın teklifini değerlendirmeyi düşündüğü de kaydedildi. Galatasaray, bu sezon lige damga vuran Hugo Rodallega ve Eren Derdiyok ile de ilgilenmeye devam ediyor. Eren için sarı-kırmızılı yönetim 3.5 milyon euro'yu gözden çıkarttı. Ancak Kasımpaşa kapıyı 5 milyon euro'dan açtı. 30 yaşında, 1.80 boyundaki Rodallega için ise Akhisar Belediye 3.5 milyon euro talep ederken, sarı-kırmızılı takım Ryan Donk ile kafa kafaya takas etmek istiyor. Yönetim orta yol ararken taraftarlar en azındanforvet transferinden gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Haberin Devamı

Eren, bu sezon çıktığı 32 karşılaşmada 14 gol 5 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki oyuncu, güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. 1.91 boyundaki santrafor, hava hakimiyeti ve sert şutlarıyla sarı-kırmızılı takımın aradığı oyuncu...

Eren Derdiyok'un aksine fizik konusunda daha eksik olmasına rağmen, hızı ve çalım özelliği ile ön plana çıkıyor. Kolombiyalı futbolcu bu sezon çıktığı 37 karşılaşmada 21 gol, 1 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerinde topladı.

Yazarlar