Futbol Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

20.07.2017 - 11:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray transferde bombaları art arda patlatıyor. Yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Galatasaray'ın hedefinde bu kez Zoran Tosic bulunuyor. Ayrıca Galatasaray ayrılması gündemde olan Sinan Gümüş'e de yeni sözleşme teklif edeceği öğrenildi.

Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray transferin hızlı takımları arasında yer alıyor. Maicon, Gomis, Belhanda, Mariano ve son olarak 19 yaşındaki Mathias Olivera'yı kadrosunda katmıştı.

Haberin Devamı

Zoran Tosiç hayırlı olsun

Cezayirli futbolcunun sürekli yeni taleplerde bulunması, yönetimi bezdirdi. Sarı-Kırmızılılar, daha önce de gündeme gelen Zoran Tosiç’e yöneldi. Bonservisi elinde olan Sırp yıldızla yapılan görüşmede kısa sürede anlaşmaya varıldı. Tosiç, Feghouli’den daha düşük bir maliyetle Aslan olacak.

Galatasaray, uzun süredir Sofiane Feghouli’nin transferini bitirmeye çalışıyordu. Cim Bom, West Ham ile anlaşmaya varmış, yıldız futbolcuyla görüşmeleri sürdürüyordu. Ancak Cezayirli oyuncu sürekli taleplerini artırınca, yönetimin sabrı taştı. Sarı-Kırmızılılar, daha önce de gündeme gelen ve Trabzonspor’un da çok istediği Zoran Tosiç’e yöneldi. Bonservisi elinde olan 30 yaşındaki kanat oyuncusuyla anlaşma sağlanması fazla uzun sürmedi.

Haberin Devamı

2+1 yıllık anlaşma

Sırp yıldız, Galatasaray’ın yaptığı senelik 2 milyon Euro’dan (8 milyon TL) 2+1 yıllık teklife ‘Evet’ dedi. Yıllık 4 milyon Euro (16 milyon TL) isterken, yeni bonuslarla bu rakamı daha da yukarı çeken Feghouli’den sonra Tosiç ile varılan bu anlaşma, maliyet açısından çok daha avantajlı oldu. Zoran Tosiç’in hafta sonuna kadar İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Mert Günok Galatasaray yolunda!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Cenk Gönen'in takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray Bursaspor forması giyen kaleci Mert Günok'u kadrosuna katmak istiyor.

BeIN Sports'un haberine göre, Sarı-kırmızılılardan bu transfer için 300 bin euroluk bonservis bedeli istendi

Geçen sezon Süper Lig'de maça çıkamayan Mert Günok Türkiye Kupası'nda 7 karşılaşmada görev almıştı.

Fenerbahçe A2 takımında yetişip A takıma yükselen file bekçisi, uzun yıllar Volkan Demirel'in arkasında bekledi. Mert, 2 yıl önce de Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Galatasaray'ın yeni transferine büyük övgü

Galatasaray'ın müstakbel sol beki Mathias Olivera için Ovacion gazetesinde Juan Carlos Leon ve onun aracılığıyla Uruguay U-20 Milli Takımı'nın hocası Fabian Coito'dan bilgi aldık.20.07.2017

Haberin Devamı

Uruguaylı gazeteci Leon, Olivera için, 'U-20 takımımız Güney Kore'de yarı final oynarken, Olivera tüm maçlarda 11 oynadı. Takımında oynamama nedeni turnuvanın lig devam ederken olması. Çok potansiyelli bir oyuncu aldı İstanbul takımı.

Olivera'nın milli takımdan hocası Coito ise, 'Olivera 4'lü savunmamın solunda oynayabiliyor. Sol stoperde de oynayabilir. Çok potansiyelli bir oyuncudan bahsediyoruz. Nasıl bir oyuncu olduğunu merak eden Türklerin içi rahat olsun, mükemmel bir transfer yaptılar.

Bu arada Olivera, turnuvada Uruguay'ın en fazla top kapan (16) ve ikili mücadele kazanan (48) defans oyuncusu oldu.

Mathias Olivera kimdir?

19 yaşındaki ve 1.83 boyundaki Mathias Olivera CA Atenas takımında forma giyiyor. Defansif yönü güçlü ama hücum yönü zayıf olan Mathias Olivera, ülkesi Nacional'in altyapısında yetişti. Transfermarkt değeri 300 bin Euro olarak gözüküyor. Uruguay ile 28 milli maça çıkan oyuncu 3 gol attı.

Denayer kapıyı çaldı

Manchester City’den ayrılmak isteyen Belçikalı stoperin, Galatasaray’a geri dönmeye çalıştığı ortaya çıktı. Denayer, “Geçen sezon Sunderland’e istemeyerek gönderdiler. Bu kez Galatasaray olmazsa başka kulübe gitmem” mesajını

Haberin Devamı

Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray bu kez istemedi, istendi. Cim-Bom’uniki sezon önce formasını kiralık olarak giyen Jason Denayer yine sarı-kırmızılı formayı giymek için haber gönderdi.

22 yaşındaki Belçikalı stoperin menajeri, Galatasaray ile temas kurarak, “Jason, Galatasaray’a gelmek istiyor. Bu konuda son ana kadar yine bizi bekleyecek” mesajını iletti.

Şartları zorluyor

Denayer’in menajeri aracılığıyla, “Aynı hataya bir daha düşmem. Galatasaray’a geçen sezon da çok gelmek istedim ama izin vermediler. İstemeyerek de olsa Sunderland’e gittim. Bu sefer Galatasaray olmazsa başka kulübe gitmem” mesajını gönderdiği belirlendi.

Galatasaray’ın gündeminde yeni bir stoper transferi olmamasına rağmen, Denayer’in ısrarla gelmek istemesi nedeniyle planlar gözden geçirildi. Manchester City Menajeri Guardiola’nın ABD kampına götürmesine karşın 22 yaşındaki futbolcunun burada kendine yine gelecek görmediği bildirildi. Geçen sezon Galatasaray ile anlaşmak için son ana kadar havalimanında bekleyen ama Sunderland’a kiralanan Denayer’in bu kez Galatasaray’a gelmek için bastıracağı bildirildi.

Haberin Devamı

Galatasaray ise gerçekleşeceğine kesin gözüyle baktığı için bu transferde aceleci davranmıyor. Cim-Bom orta saha, sol bek ve kanat transferinin ardından Denayer için mesai harcayacak. Manchester City’den Fernando ile anlaşan ve işi imza aşamasına getiren sarı-kırmızılılar, yine bu takımdan Kolarov ve Nasri ile de ilgileniyor.

Hakan Balta Göztepe yolunda...

Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı ve teknik adamın yeni sezonda düşünmediği Hakan Balta'nın yeni adresi belli oldu...20.07.2017 PerşembeGüncellenme: 20.07.2017 Perşembe

Galatasaray’da gözden çıkarılan ve Igor Tudor’un kadro dışı bıraktığı Hakan Balta, Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Göztepe’ye transfer oluyor.

Son olarak Galatasaray ile yollarını ayıran sağ bek Sabri Sarıoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Göztepe, Hakan Balta’yla da görüşmelerini hızlandırdı.

Tecrübeli oyuncunun adı daha önce Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor ve Bursaspor ile de anılmıştı. Kadro dışı kalan Hakan Balta bir süredir çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde takımdan ayrı olarak sürdürüyordu. 2018 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Hakan Balta geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımın formasıyla 23 resmi maçta oynadı.