Futbol Galatasaray Transfer haberleri 3 Haziran 2016!

Galatasaray Transfer haberleri 3 Haziran 2016!

02.06.2016 - 13:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Transfer'de stratejik adımlar atmak isteyen Sarı kırmızılı takımda eksik olan bölgelere takviye yapılacak. Peki Galatasaray Transfer listesinde hangi isimler yer alıyor? İşte son dakika gelişmeleri...

Galatasaray Transfer haberleri 3 Haziran 2016

Bu sezon oynadığı futbolla eleştiri yağmuruna tutulan Galatasaray camiasında transfer çalışmaları başladı. Fenerbehçe ile oynadığı kupa finalini kazanan Galatasaray Avrupa Ligi için kolları sıvadı. Yeni sezon öncesinde takımda eksik olan bölgelere yeni isimler transfer etmek isteyen Galatasaray takımında son dakika gelişmeleri ve transfer listesinde yer alan isimleri sizin için derledik. İşte o isimler...

Haberin Devamı

G.Saray'dan Samuel Eto'o bombası!

Antalyaspor'da forma giyen efsane oyuncu Samuel Eto'o G.Saray yolunda...
Kamerunlu futbolcu G.Saray'a yakın. G.Saray yönetimi, Samuel Eto'o'nun menajeri ile Florya'da özel bir görüşme gerçekleştirdi.
Galatasaray Transfer haberleri 3 Haziran 2016
G.SARAY'IN YENİ DROGBA'SI
Galatasaraylı yöneticiler ile Eto'o'nun menajeri arasında Florya'da gerçekleşen ilk görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi. Antalyaspor'dan yıllık 4 milyon euro alan Eto'o'nun, Galatasaray'a daha düşük bir rakama imza atmaya hazır olduğu vurgulandı. Güney ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi olan yıldız futbolcu, Antalyaspor ile 32 maçta 20 gol attı, 6 da asist yaptı. (Aspor)
Galatasaray'da Reyes aşkı bitmiyor!
5 yıldır Galatasaray’ın hayallerini süsleyen Jose Antonio Reyes, Florya’ya hiç bu kadar yakın olmamıştı! 3 yıldır üst üste UEFA Kupası’nı kaldırdığı Sevilla ile önceki akşam yollarını ayıran İspanyol yıldıza, kulüp tarafından teşekkür edildi. Galatasaray cephesi, boşa çıkan Reyes konusundaki bu fırsatı iyi değerlendirip, elini çabuk tutmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, 32 yaşındaki oyuncu için operasyonu başlatıp, senelik 3 milyon Euro teklif etmeye hazırlanıyor. Transfer gerçekleşirse, hedefte Podolski, Reyes, Sneijder ve Sinan Gümüş’ten oluşan bir hücum hattı yaratmak var. Hatta bir de golcü alınıp, Sinan’ın alternatif olarak kullanılması, Reyes ile Podolski’nin kanatlarda görev alması da seçenekler arasında.
Galatasaray Transfer haberleri 3 Haziran 2016
Bonservis yok, imza taksitle!
Reyes’in transferini cazip kılan en önemli detaylardan biri, bonservis bedeli ödenmeyecek olması. Kontratı bittiği için imza parası talep edecek olan İspanyol yıldıza, bu teklifin de tıpkı Sneijder’de olduğu gibi taksitler halinde yapılması düşünülüyor. Örneğin 3 milyon Euro imza parası istenirse, bu bedel 3’e bölünecek ve garanti paraya 1 milyon Euro daha eklenmiş olacak. Böylece Reyes’in senelik maliyeti maçbaşı hariç 4 milyon Euro’ya çıkacak, 3 yıllık kontrat yapılırsa 12 milyon Euro’yu bulacak.
Transferde seferberlik zamanı!
Ancak şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmak isteyen Galatasaray Yönetimi, nokta transferler için bu bedelleri bile gözden çıkarmış durumda. Çünkü Avrupa kupalarına katılmama cezasını tamamlayan Galatasaray’ın, 1 yıl daha Şampiyonlar Ligi’ni sektirme lüksü, maddi imkansızlıklar nedeniyle kalmadı. Devler Ligi’nin en kısa yolu da şampiyonluktan geçtiği için, tam anlamıyla seferberlik ilan edildi.