Galatasaray Galatasaray Transfer Haberleri: Eduardo Vargas’tan yeşil ışık

Galatasaray Transfer Haberleri: Eduardo Vargas’tan yeşil ışık

22.01.2017 - 11:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın teklifine olumlu yaklaşan 27 yaşındaki Eduardo Vargas, Hoffenheim ile süren pazarlıkların mutlu sonla bitirilmesi halinde seve seve imza atacağını söyledi.

Galatasaray Transfer Haberleri: Eduardo Vargas’tan yeşil ışık

Galatasaray, forvet transferinde adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Eduardo Vargas için öncelikli olarak Hoffenheim kulübüne teklif sunan sarı-kırmızılılar, 7 milyon Euro önerisinde bulunmuştu. Almanlar, 10 milyon Euro'dan kapı açsa da iki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor. Galatasaray, kulüp bazında görüşmelerini sürdürürken Vargas ile temasa geçti ve 3 yıllık sözleşme önerdi.

Haberin Devamı

Şilili futbolcu, Galatasaray'ın teklifine olumlu yaklaşırken “Kulübümle anlaşırsanız, seve seve imza atarım” diyerek İstanbul'a gelme konusunda istekli olduğunu gösterdi. (Amk)

Kulüpler anlaşırsa gitmek isterim!
Uzun bir süredir stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın hedefindeki isimlerden birisi de Vitor Hugo... Palmeiras formasını formasını giyen Brezilyalı yıldız ülke basınına önemli açıklamalar yaptı. Hugo, "Menajerim bana Galatasaray'dan teklif olduğunu söyledi. Kulüpler anlaşırsa gitmek isterim" ifadesini kullandı.
Büyük kulüp
Avrupa futbolunu yakından takip ettiğini söyleyen Sambacı, "Galatasaray çok önemli bir kulüp. Fakat şu an Palmeiras'a konsantreyim. Başka bir şey düşünmüyorum" dedi. (Takvim)
Marsilya onu istiyor
Fransa Ligi takımlarından Marsilya'nın gözü Lionel Carole'de. Son dönemde hedeflerinin uzağında kalan Fransız ekibi, güçlü bir kadro için kolları sıvarken, Galatasaray'ın 25 yaşındaki sol bekini de listeye aldı.
İlk tercihi Wolfsburg ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Ricardo Rodriguez olan Marsilya, bu transferde sonuca ulaşamaması halinde Aslan'ın yıldızı için harekete geçecek.
Marsilya Sportif Direktörü Andoni Zubizaretta'nın transfer gözdeleri arasına giren Carole, bu sezon sarı-kırmızılıların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Galatasaray ile 22 resmi karşılaşmaya çıkan Fransız oyuncu başarılı futboluyla öne çıkarken, 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. (Fotomaç)
.