Galatasaray transfer haberleri
BEDAVAYA GELEBİLİR
Sürpriz: Fener yok, Cim Bom var!
Burak’a dev zam
G.Saray'da ayrılık yaşanabilir!
Aslan’dan Cenk operasyonu
Arsenal’in, Gremio’ya kiraladığı Andre Santos,
Galatasaray’a teklif edildi. Menajerler, Brezilya ekibi ile sözleşmesi Temmuz sonunda bitecek tecrübeli sol bekin bonservis bedeli olmadan Türkiye’ye gelebileceğini bildirdi
Galatasaray, Aurelien Chedjou ile çözdüğü stoper krizinin ardından sol bek transferine odaklanırken, sarı-kırmızılı kulübe, Arsenal forması giyen eski Fenerbahçeli Andre Santos önerildi. Menajerlerin, Arsenal tarafından Brezilya’nın Gremio ekibine Temmuz ayının sonuna kadar kiralanan 30 yaşındaki futbolcu için uygun şartlar sundukları kaydedildi.
Tecrübeli futbolcunun yeniden Türkiye’de top koşturmak istediğini belirten menajerlerin, “Arsenal ile sözleşmesi 2015’te sona eriyor. Ancak ne Andre Santos ne de Arsenal kulübü bu birliktelikten mutlu değil. Bu nedenle Andre Santos ayrılmaya kararlı. Türkiye’yi iyi biliyor ve orada güzel anıları var. Arsenal de anlayış gösterip ayrılmasına izin verecektir. Nasıl olsa faydalandıkları bir oyuncu değil. Bu işin bedavaya bitme olasılığını yüksek. Belki düşük (1 milyon euro) bir ücret talep edilebilir. Ama bunu da biz hallederiz” denildiği ve Brezilyalı futbolcunun böylece listeye alındığı belirtildi.
Savunmada ofansif yönü güçlü oyuncuları tercih eden Teknik Direktör Fatih Terim’in, Andre Santos ismine sıcak bakıp bakmayacağı merakla beklenirken, sarı-kırmızılı hocanın önceliğinin bir başka Brezilyalı Carlinhos olduğu biliniyor.
Fluminense forması giyen Carlinhos için kaleci antrenörü Taffarel’in görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Galatasaray’ın 5.5 milyon dolar teklif ettiği sambacı için yoğun temasların devam ettiği, Fatih Terim’de tecrübeli futbolcuda ısrarcı olduğu belirtildi. Ancak geçen yıldan bu yana Carlinhos’un işini bitiremeyen Cim-Bom’un, Andre Santos’u da listeye aldığı ve olası bir sorun halinde bu oyuncuya yöneleceği kaydedildi.
Sürpriz: Fener yok, Cim Bom var!
Belhanda için 5 kulüpten teklif geldiğini açıklayan Montpellier Başkanı, Türkiye'den Fenerbahçe'nin değil; Galatasaray'ın oyuncuyu istediğini söyledi
Montpellier Kulübü Başkanı Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği isimler arasında adı geçen Younes Belhanda ile ilgili sürpriz bir açıklamada bulundu. Fransız basınına konuşan Louis Nicollin, Faslı futbolcunun bu transfer döneminde takımdan ayrılacağını kesin bir dille doğrularken, sarı lacivertlilerin ismini ise hiç ağzına almadı.
Yetenekli futbolcu için 5 kulüpten teklif geldiğini söyleyen Nicollin, "Belhanda artık takımdan ayrılıyor. Milan, Inter, Galatasaray, Atletico Madrid ve Aston Villa'dan somut teklifler var. 14-15 milyon euroluk bir fiyata bu iş bitecek. Bizim kulüplerle anlaşma sıkıntımız yok. Bundan sonrası oyuncuya kalmış. Hangi takımda oynamak istediğine kendisi karar verecek" dedi.
Montpellier Kulübü Başkanı'nın Türkiye'den oyuncuyu en çok isteyen takım olarak bilinen Fenerbahçe'yi hiç telaffuz etmemesi ve Galatasaray'dan teklif geldiğini söylemesi dikkat çekti.
Burak’a dev zam
Sarı-kırmızılı yönetim, Juventus ve Atletico Madrid’in transfer listesindeki golcü oyuncunun yıllık ücretini 2,3 milyon eurodan 3,2 milyon euroya çıkarıyor
Cim-Bom, Burak Yılmaz’ı kadrosunda tutmaya kararlı. Juventus ve Atletico Madrid, Süper Lig’in Gol Kralı ile ciddi şekilde ilgilenirken, sarı-kırmızılı kulübün başarılı forveti takımda tutmak için önemli bir hamle yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.
Yeni sezondan itibaren yürürlüğe girecek 6+4 yabancı statüsü ve önümüzdeki sezon sahadaki yabancı sayısının 5’e düşecek olmasından dolayı elindeki kaliteli yerlileri tutmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu nedenle Burak’ın satılması fikrine soğuk bakıyor. Burak’ın satılması durumunda Trabzonspor’a da
yüzde 25 pay vermek zorunda kalacak olan sarı-kırmızılıların, yıldız futbolcuyu elinde tutarak, ücretine zam yapma kararı aldıkları belirtildi. Galatasaray’la 3+1 yıl daha sözleşmesi bulunan Burak’ın her sezon için aldığı 2,3 milyon euroluk sabit transfer ücretinin 3,2 milyon euroya çıkarılmasının planlandığı vurgulandı. Geçen sezon Galatasaray forması altında toplam 32 gole imzasını atan milli futbolcu, yıllık ücreti 3,2 milyon euroya çıkarılırsa Drogba ve Sneijder’den sonra Galatasaray’ın en fazla kazanan üçüncü ismi olacak.
G.Saray'da ayrılık yaşanabilir!
Transfer hamleleri merakla beklenen Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşanabilir... Eski hocası Mourinho'nun Chelsea ile anlaşması sonrası Londra ekibinin radarına giren Wesley Sneijder, iyi bir teklif gelmesi halinde takımdan ayrılabilir.
Bir yandan kadrosunu güçlendirmeye çalışan, bir yandan da yabancı sınırını düşünerek bazı oyuncularıyla yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray'da Wesley Sneijder'e İngiltere'den teklif var.
Real Madrid'den ayrılarak yeniden Chelsea'nin yolunu tutan Jose Mourinho'nun Hollandalı yıldızı takımında görmek istediği, bunu da Londra kulübü yetkililerine ilettiği gelen haberler arasında. Chelsea yetkililerinin Sneijder için önümüzdeki günlerde Galatasaray ile resmi temasa geçmesi bekleniyor. Yıldız oyuncuyu 7,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katan sarı kırmızılıların, kendilerine ulaşacak teklifin mantıklı olması halinde, Sneijder ile yol ayrımına gidebileceği konuşuluyor
Aslan’dan Cenk operasyonu
G.Antep’in golcüsü için Fatih Terim de devreye girerken kırmızı-siyahlıların başkanı İbrahim Kızıl ise gelen tüm teklifleri değerlendirip karar verecek
YABANCI oyuncu transferinde ilk hamleyi Kamerunlu Aurelien Chedjou ile yapan sarı-kırmızılılar yerli oyuncular için de nabız yokluyor. G.Antepspor’dan Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş’u takımında isteyen teknik direktör Fatih Terim, her iki oyuncunun menajeriyle de Florya’da bir görüşme yaptı.
G.SARAY’IN yanı sıra F.Bahçe ve Kasımpaşa’nın da iki oyuncuyu istediği, Serdar Kurtuluş için de ayrıca
Beşiktaş’ın devrede olduğu öğrenilirken, Terim iki oyuncunun da durumunu menajerlerinden öğrendi. G.Antep’ten iki oyuncunun da alacağının ne kadar olduğunu da soran kurt hoca nabız yokladı.
G.ANTEP cephesinde ise iki oyuncu için de gelecek teklifler bekleniyor. Başkan İbrahim Kızıl, Cenk ve Serdar için en yüksek teklifi verecek kulüp ile masaya oturup kulübe en yüksek rakamı kazandırmak istiyor.