Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

02.08.2013 - 09:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Frei’den Aslan’a mesaj

Emre Florya’ya doğru

Art ARDA baskılar…

Frei’den Aslan’a mesaj

Arda Turan’ı örnek alan Türk pasaportlu milli oyuncu, “Şu anda Fulham’da oynuyorum ve iki yıl daha kontratım var. Gelecekte neler olacağını bilemeyiz. Her şey olabilir” diyerek sarı-kırmızılılara yeşil ışık yaktı.

Emre Florya’ya doğru

Bayern Münih’te 21 futbolcunun süre aldığı maçta 1 dakika bile oynamayan Emre Can ayrılıyor. Alman devi ile pazarlıkları sürdüren Cimbom, oyuncuyu tapusuyla almak istiyor.

Bu transfer döneminde geçmiş yılların aksine suskun kalan Galatasaray hazırlık maçlarında iyi sinyaller vermedi, yönetim harekete geçti. Teknik heyetin raporu doğrultusunda yerli oyuncuları gündemine alan yöneticiler, Arda Turan-Emre Can ikilisi gözüne kestirdi. Arda transferi ile Ünal Aysal ilgileniyor, Emre için de sarı-kırmızılılar dört koldan saldırıyor.

KİRALAMAYA ‘HAYIR’

Haberin Devamı

Öyle ki Fatih Terim’in meslektaşı Guardiola’yı aramasından sonra Erdal Keser de Bayern Münih Sportif Direktörü Sammer ile iletişime geçti. Görüşmeler olumlu gidiyor ama bir noktada tıkanıyor. Çünkü Alman ekibi, ‘geleceğin Ballack’ı olarak gördüğü Emre Can’ı bonservisiyle vermek istemiyor. Galatasaray ise kiralamaya sıcak bakmıyor.

TEŞEKKÜRLER GUARDIOLA

Ancak Almanya’dan gelen son haberler, sarı-kırmızılıların lehine. Guardiola, Sao Paolo’ya 2-0 yendikleri maçta 21 oyuncusuna görev verirken, Emre Can’a 1 dakika bile şans tanımadı.

Sözün özü Emre’nin Bayern’de devam etme ihtimali kalmadı. Bundesliga’dan aldığı teklifleri reddeden 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, Devler Ligi faktörü ile Galatasaray’ı istiyor, geri sayım sürüyor

Art ARDA baskılar…

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi ve kulüp sözcüsü Şükrü Ergün, Radyospor’a konuştu. Ünal Aysal’ın Arda’da ısrarcı olduğunu belirten Ergün, “Başkanımız da ifade etti; Arda gelse iyi olur. Takımı şu anda vermek istemiyor. Ama bu durum, Atletico Madrid’in hep aynı fikre sahip olacağı anlamına gelmiyor. Her an her şey değişebilir” dedi.