Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

11.08.2013 - 10:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

G.Saray – Monaco kapışması

Kolarov için resmi teklif!

G.Saray – Monaco kapışması

Cimbom’un büyük mesafe kat ettiği Arda Turan transferinde karşısına ‘para babası’ Monaco çıktı. Fransız kulübü, Aslan’ın teklifini geçti. Ancak eski kaptanın gönlü ve Şampiyonlar Ligi kozu G.Saray’ı öne çıkarıyor.


Sarı-kırmızılı ekipte tek gündem Arda Turan transferi… Türkiye Futbol Federasyonu’nun özellikle Avrupa Kupaları’nda önünü tıkayan ‘yabancı sınırında’ ısrar etmesi ve ‘ucube’ 6+0+4 sisteminden vazgeçmemesi Cimbom’u zorluyor. Kanca attığı yabancı yıldızlardan elini bir bir çeken G.Saray rotasını yerli isimlere kırdı. Türk pasaportlu oyuncular içinde kalibresi en güçlü futbolcu Arda Turan. Aslan da eski kaptanına yeniden ‘parçalı forma’ giydirmek için kısa süre önce harekete geçmişti. İşin oyuncu kısmını Fatih Terim çözdü. Arda ile sık sık telefonda görüşen ve ihtiyacı olduğunu söyleyen İmparator ‘söz’ aldı. Ancak başkan Ünal Aysal ve kurmaylarının Atletico Madrid’i ikna etmesi çok kolay olmayacak.

SEN NEREDEN ÇIKTIN?

Haberin Devamı

G.Saray Yönetimi, Arda Turan için İspanyol kulübüne ilk teklifini 12 milyon euro olarak gerçekleştirmişti. Bu rakam Atletico Madridli idarecilerden geri dönünde revize edilen teklif önce 14 milyon euro artı Riera’ya ardından 15 milyon euro artı İspanyol oyuncuya yükseltildi. Atletico Madrid ile pazarlıklarda aşama kaydeden Aslan’ın karşısına sürpriz şekilde Monaco çıktı.

Cadena Cuatro isimli radyo istasyonu, Monaco’nun Arda Turan için Atletico Madrid’e 17 milyon euro önerdiğini belirtti. Bu haber kısa sürede doğrulanınca Cimbom, eski kaptanı için karşısında ciddi bir rakip buldu.

KURNAZ MONACO

Arda Turan’a Monaco’nun bir anda kanca atması sarı-kırmızılıları endişelendirdi. Bu ‘şüpheli’ yaklaşmaya karşılık G.Saray panik yapmadı. Yönetim, Monaco’nun Arda’ya ilgisinin Manchester United ile giriştikleri Nani pazarlığında rest olduğunu düşünüyor.

SNEIJDER NE ALIYORSA O

Cimbom, Arda Turan’a ‘süper yıldızlarına’ uyguladığı tarifeden ücret ödeyecek. Cimbom’dan yılda 4.5 milyon euro kazanan Sneijder gibi Arda’ya da aynı para teklif edildi. Eski kaptan, G.Saray’ın teklifini kabul etti ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

CHELSEA VE LIVERPOOL UZAKTAN İZLİYOR

Haberin Devamı

Arda Turan ile sadece G.Saray ve Atletico Madrid ilgilenmiyor. Tecrübeli futbolcunun peşinde Chelsea ile Liverpool da var. Ancak Jose Mourinho, Arda transferi için ‘ısrarcı’ değil, Liverpool cephesinden de milli futbolcumuzun sesleri eskisi gibi gür çıkmıyor.

Kolarov için resmi teklif!

Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Manchester City'nin yıldız sol beki Aleksandr Kolarov ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Torino ekibi Kolarov için 12 milyon euroluk bir teklif sundu. Uzun süredir yıldız savunmacı için girişimlerini sürdüren Juventus'un, İngiliz ekibine teklifini resmi olarak ilettiği kaydedildi.

Juventus ve Galatasaray'ın yanı sıra Inter'in de ilgilendiği başarılı sol bek, daha önce Serie A'da Lazio forması giymişti. Aleksandr Kolarov, 2010 yılında Manchester City'e 22.7 milyon euroluk transfer ücretiyle transfer olmuştu.

Sırp yıldız, Manchester City kariyerinde 104 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 11 gol, 9 asistlik bir performans sergilemişti.