Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

12.08.2013 - 09:56 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Arda 24 milyon euro

Galatasaray, Arda Turan ile anlaştı

Arda 24 milyon euro

Sarı-kırmızılılar, eski futbolcuları Arda Turan’a yeniden parçalı formayı giydirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Operasyonu yürüten başkan Ünal Aysal, önceki gün Atletico Madrid’in başkanı Gil Marin ile bizzat görüştü. Aysal, 26 yaşındaki yıldız için 15 milyon euro + Albert Riera’yı vermeye hazır olduklarını söyledi. Fakat Marin’in yanıtı, küçük çaplı bir şok etkisi yarattı. Marin, “Arda bizim en iyi oyuncularımızdan bir tanesi. Onun için belirlediğimiz bonservis bedeli 24 milyon euro. Bu parayı getirirseniz, Arda’yı alabilirsiniz” dedi. Marin’in sözleri Ünal Aysal’ı frene basmaya zorladı. Arda’dan vazgeçmediklerini belirten Aysal, “Ancak bu parayı ödemem imkansız” ifadelerini kullandı.

Uzatmak istiyorlar

Haberin Devamı

Gelişmeler, topu adeta Arda’nın ayağına yuvarladı. Arda, sorumluluktan kaçmadı ve Marin’e yuvasına dönmek istediğini açıkladı. Fakat Marin’in yanıtı uzlaşmadan uzaktı. “Fiyatın belli. Öderlerse gidersin” diyen İspanyol başkan, işi iyice yokuşa sürdü. Diğer yandan Atletico’nun başka planları olduğu da öğrenildi. Milli futbolcumuzun sözleşmesi 2015’te bitiyor. Arda’nın fiyatının gelecek yaz 7 milyon euroya kadar düşebileceğini düşünen Atletico Madrid, yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatmak istiyor. Ancak her konuda anlaşan Aslan ve Arda’nın kavuşmasına, hiç kimse engel olamayacak gibi…

Galatasaray, Arda Turan ile anlaştı

Sezonun başlamasına 1 hafta kala Galatasaray'da gündemde sadece Arda Turan transferi var. Ligtv'nin haberine göre; Şampiyonlar Ligi'nde yabancı konusunda sıkıntı yaşamayan sarı-kırmızılı yönetim, Arda Turan'ın transferini bitirip Spor Toto Süper Lig'de kadrosunu rahatlatmak istiyor. Avrupa'da forma giyen ve Türk pasaportu taşıyan futbolcuların yüksek maliyetleri yüzünden geri adım atan Galatasaray yönetiminin, Arda Turan'la her konuda anlaştığı öğrenildi. Wesley Sneijder'ın aldığı yıllık ücret olan 4. 5 milyon Euro önerilen milli futbolcunun kulübünün vereceği yanıtı beklediği bildirildi. Galatasaray yönetimi, Atletico Madrid'le pazarlıkları belli bir noktaya getirirken, bu sezon Fransa'dan astronomik transfer bütçesiyle tüm futbol dünyasını şaşırtan Monaco'nun da Arda Turan'ı istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Hafta içinde Arda Turan transferine nokta koymayı düşünen sarı kırmızılı yönetimin milli futbolcuyu UEFA'ya bildirilecek listeye yazmak istediği öğrenildi. Galatasaray yönetiminin ayrıca Elmander konusunda sıcak saatler yaşadığı ve Türkiye'den bazı takımların istediği İsveçli futbolcuyu ikna edemediği ifade edildi. Elmander için Galatasaray'a en ciddi teklifin Yunanistan'ın Olimpiakos kulübünden geldiği ancak İsveçli futbolcunun kalmaktan yana olduğu belirtildi. Brezilyalı Carlinhos'u kadrosuna dahil etmek isteyen Galatasaray'ın yabancı kontenjanında dogacak bir boşluğu beklediği kaydedildi.

MENAJERİ YALANLADI

Çıkan haberler üzerine bir açıklama yapan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, şuan Galatasaray ile bir anlaşmanın belirtti.

HAKAN ŞÜKÜR DE TWEET ATTI

Haberin Devamı

Eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür mesajında, "Arda Galatasaray ile anlaştı. Artık iş kulüplerin anlaşmasına kaldı. İnşallah Türk futbolu için hayırlı olur" dedi.