Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

17.08.2013 - 10:53 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Kampl seferi

Hasan Ali'den Terim'e ret


Kazım an meselesi

Elmander gitti

Yeniden Carlinhos

Haberin Devamı

Kampl seferi

Sarı-kırmızılıların hedefinde F.Bahçe maçlarında oynadığı futbolla kendisine hayran bırakan Kampl var.

Aslan yine transfer avına çıktı… G.Saray’da geçtiğimiz salı günü başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim’in ‘Barbie’ isimli teknede buluşmasının ardından temaslar hızlandı. İmparator “Uçan kanatlar istiyorum” sözleriyle yönetime Kevin Kampl ve Bruma’nın adını verdi. Tecrübeli çalıştırıcının ilk isteği Red Bull Salzburg’un ‘kırmızı saçlı’ yıldızı Kevin Kampl. 23 yaşındaki futbolcu, F.Bahçe’ye karşı yakın zamanda oynadığı iki maçta da mükemmel futboluyla dikkatleri üzerine çekmişti. ‘Hızlı’ kanat oyuncularını seven Fatih Terim de “Kampl’ı hemen alalım. Hem bizde iş yapar. Hem de olası transferi halinde yüksek paraya satabiliriz de” dedi. Hocasının sözleri üzerine başkan Ünal Aysal kurmaylarına direktif verip kulübü Salzburg ve oyuncu ile temasa geçilmesini istedi.

Haberin Devamı

ELMANDER GİDİNCE…

Cimbom’un, Avusturya ekibine sunduğu ilk teklif 7 milyon euro. Salzburg genç oyuncusu için 10 milyon euroluk bir beklenti içine girse de G.Saray bu rakamlara çıkmayı düşünmüyor. Devler Ligi kozuyla da Kevin Kampl’ın aklını çelen sarı-kırmızılılar, Salzburg’u da ikna ederek genç futbolcuya ‘parçalı’ formayı giydirmek istiyor. İdari Menajer Cenk Ergün ve Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun’un transferi noktalamak için kısa süre içinde Avusturya’ya gideceği öğrenildi.

Hasan Ali'den Terim'e ret

"Kafamdaki sol bek sensin. Sana kapımız sonuna kadar açık" diyerek milli oyuncuya mesaj yollayan G.Saray'ın teknik direktörünün aldığı yanıt netti: Sağolun hocam, ben F.Bahçe'de çok mutluyum

Aradığı sol beki bir türlü bulamayan Fatih Terim'in, bundan yaklaşık 1 ay önce Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'a kanca attığı ancak bu denemesinin başarısızlıkla sonuçlandığı ortaya çıktı. Bugüne kadar gizli kalan flaş transfer girişimi şöyle gelişti: Albert Riera ve Hakan Balta'dan da memnun olmayan Terim, aradığı sol beki bir türlü bulamayınca, Kadlec'in gelmesiyle huzursuz olduğunu düşündüğü Hasan Ali'yi gündeme aldı. Tecrübeli hoca, Fenerbahçe'nin Kadlec transferinin hemen ardından Hasan Ali'ye menajerleri aracılığıyla şu mesajı yolladı: "Kafamdaki sol bek sensin. Eğer istersen Galatasaray'da birlikte çalışabiliriz. Sana kapımız sonuna kadar açık."

Haberin Devamı

YEDEKLİĞİ GÖZE ALMIŞTI
Hasan Ali ise Fenerbahçe'de bazı sorunları bulunsa da, "Ben burada çok mutluyum" diyerek Terim'in teklifi reddetti. Fener'e geçen sezon transfer olan Hasan Ali'ye aynı dönemde G.Saray da talip olmuş, ancak genç futbolcu, "Sen bu takımda işleyen bir çarkın parçası olacaksın. Zaman zaman oynar, zaman zaman yedek kalırsın. Garanti veremeyiz" denmesine rağmen F.Bahçe'yi tercih etmişti. Hasan Ali'nin Fenerbahçe'de milli futbolcuların ortalama maaşından düşük aldığı için kırgınlık yaşadığı, ancak yönetimin bu konuyu birkaç ay içerisinde çözüme kavuşturacağı kaydedildi.

Kazım an meselesi

Daum'un çok istediği G.Saraylı oyuncu için Terim, "Kazım'ı Bursaspor'a verebiliz" dedi

Bursaspor, Daum'un da onay verdiği Kazım transferi için görüşmeleri hızlandırdı. Galatasaray ile sözleşmesi devam eden Kazım'ın da Bursaspor'a sıcak baktığı, bonservis konusunda orta nokta bulunması halinde transferin gerçekleşeceği öğrenildi. Fatih Terim de dün idman öncesi "Kazım ya da başkası bize gelip 'oynamak istiyorum, şans alamıyorum' dediği zaman göndeririz. Arkadaşlar Bursalı yöneticilerle konuşuyor. Kazım'ı verebiliriz" dedi.

Haberin Devamı

Elmander gitti

Galatasaray’da Johan Elmander sorunu nihayet sona erdi.

İsveçli golcü, Premier Lig ekiplerinden Norwich City ile anlaşarak yabancı kontenjanı dolu olan sarı-kırmızılı takımın önünü açtı. Galatasaray Yönetimi, 1.8 milyon euro kazanan Elmander ile sözleşmesini 500 bin euro vererek fesh etme konusunda uzlaştı. İsveçli golcü gitmesiyle yabancı kontenjanında boşluk açılan Cim-Bom, genç yıldız Bruma’yı alarak transferi tamamlamayı planlıyor.

Yeniden Carlinhos

Aslan'da sol kanada transfer edilecek oyuncu belirsizliğini korurken, bu ismin Fluminense'li Carlinhos olduğu belirtildi. Yabancı kontenjanında sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar, sorunu çözdükten sonra 26 yaşındaki sambacıyı kadrosuna katacak. Daha önce prensipte anlaşmaya varılan başarılı sol bek oyuncusunun transferi şu an için bekletiliyor.