Futbol Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

27.08.2013 - 09:53 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Haberin Devamı

Di Maria harekatı

Manchester peşine düştü

Coentrao'ya dönüş

Galatasaray bir çılgınlık yapar mı?

Di Maria harekatı

Yeni sezonda Chedjou dışında önemli bir transfer yapamayan G.Saray büyük bir bombayı patlatıyor. Sarı-kırmızılılar, geçen sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde elendiği Real Madrid’in Arjantinli yıldızı Angel Di Maria’yı renklerine katmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda harekete geçen başkan Ünal Aysal, arasının iyi olduğu Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile Arjantinli futbolcunun transferi için bir görüşme gerçekleştirdi.


ARSENAL VE LIVERPOOL…

Isco’nun gelişiyle birlikte taca çıkan Di Maria’nın, Gareth Bale’den sonra forma giyme şansı iyice ortadan kalkacak. Satış listesinde bulunan Tangocu için Aysal devreye girdi ve Perez’e oyuncusunu sordu. Real Başkanı oyuncu ile Arsenal ve Liverpool’un da ilgilendiğini ifade ederek, “Talibi çok fazla. Eğer Di Maria’yı ikna edebilirseniz seve seve size veririm’’ yanıtı verdi. Bunun üzerine teknik direktör Fatih Terim de aracılar vasıtasıyla, Şampiyonlar Ligi’ni de kullanarak Arjantinli futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Manchester peşine düştü

Galatasaraylı futbolculara teklif üzerine teklif yağıyor. Son olarak İngiliz Daily Mirror gazetesi, orta sahada dünya klasında bir oyun kurucu arayan Manchester United'ın Wesley Sneijder'i gündemine aldığını ileri sürdü. United'ın yeni hocası David Moyes'in Hollandalı oyuncu ile bizzat görüşüp nabız yokladığı da haberde belirtildi.

Coentrao'ya dönüş

Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek kaliteli bir sol bek almak isteyen Galatasaray, Carlinhos'un nazlarından usandı. Taffarel'in tüm çabalarına karşılık Fluminense'de kalmayı tercih eden Brezilyalı futbolcu, gözden düştü. Cimbom'un hedefindeki son isim Fabio Coentrao... Sportif koordinatör Bülent Tulun'un, Real Madrid'de forma şansı bulamaması nedeniyle ayrılmak isteyen Portekizli oyuncu ile temaslara başladığı belirtiliyor.

DAHA önce Juventus ve Tottenham'ın da talip olduğu 25 yaşındaki oyuncuya şu an bir teklif olmaması nedeniyle Galatasaray'ın transferi bitirme olasılığının yüksek olduğu belirtiliyor. Gezen sezon son 8 haftanın 6'sında kadroya giremeyen, 2'sinde ise sadece 90'ıncı dakikada oyuna dahil olan tecrübeli futbolcunun, G.Saray'a sıcak baktığı belirtiliyor. Coentrao kariyerinde 260 maça çıkarken, 24 gol kaydetti, 32 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray bir çılgınlık yapar mı?

Eskişehirspor'un geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansta en büyük pay sahiplerinden olan Erkan Zengin, yeni sezona da flaş bir başlangıç yaparak transferin göz bebeği haline geldi.

Bursaspor ile oynadıkları ilk hafta maçında Civelli'nin kendi kalesine gol atmasına sebep olan, Bienvenu'nun attığı golde asisti yapan Erkan; Fenerbahçe mücadelesinde başarılı bir oyun ortaya koymasına rağmen mağlubiyeti engelleyemedi.

ÖNCE YANAL'A ŞİMDİ TERİM'E KARŞI!

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki yetenekli futbolcu, taliplisi Kanaryalar'a karşı sınavı geçerken; bu kez sarı-kırmızılılara rakip olacak.

Avrupa'dan da birçok teklif alan ancak Eskişehirspor'un bırakmaya yanaşmadığı 28 yaşındaki futbolcu, Fatih Terim'in ekibine diş geçirmeye çalışacak.

GÖZLER GALATASARAY'DA

Haberin Devamı

Ertuğrul Sağlam'ın 'Takımda kalmasını istiyorum' dediği Erkan için geçtiğimiz günlerde zemin yoklayan Fenerbahçe, çıkan dedikodular üzerine geri adım atmıştı. Fotospor'un duyurduğu bu haberin ardından sıcak gelişmeler yaşanırken yetenekli oyuncu da takımda kaldı.

Hem Fenerbahçe'nin hem de Galatasaray'ın ilgisi karşısında memnun olan Erkan'ın Fenerbahçe'ye transferi suya düştü. Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli döneminde beklediği fırsatları yakalayamayan ve takımdan ayrılan kanat oyuncusu, sarı-kırmızılıların resmi teklif yapması halinde bir sürprize imza atabilir.

Es-Es'in 5 milyon eurodan aşağıya bırakmayı düşünmediği Erkan, geçtimiz sezon Fatih Terim'in dikkatini çekmişti.

Cenk Ergun ve Şükrü Hanedar aracılığıyla Erkan'ın durumunu soran Galatasaray'ın beklenen 'kanat transferi' hamlelerini gerçekleştirememesi halinde rotayı yeniden bu futbolcuya kırıp kırmayacağı merakla beklenmeye başlandı.

Takımıyla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve sezon sonunda bonservisini eline almaya hazırlanan Türk asıllı İsveçli oyuncu, 5 sezondur Eskişehirspor'un formasını terletiyor.