Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

04.09.2013 - 10:03 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Sneijder'den Liverpool itirafı!

Haberin Devamı

İlle de Erkan

Muslera ayrılabilir

Kazım resmen Bursaspor'da

Terim sözleşme yeniledi

Burak Yılmaz uçaktan indi

Sneijder'den Liverpool itirafı!

Hollandalı spor gazetecisi Johan Derksen'e konuşan yıldız oyuncu futbol yaşamından, özel hayatına kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Hollandalı spor gazetecisi Johan Derksen'e konuşan yıldız oyunca futbol yaşamından, özel hayatına kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Transfer döneminde Ada takımlarıyla sık sık adı yazılan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'i Manchester United'ın patronu David Moyes ısrarla istemiş ancak İngiliz devinin önerdiği 7 milyon euroluk bonservis bedeli sarı kırmızılı kulüp tarafından hiç düşünülmeden reddedilmişti.

Haberin Devamı

"Liverpool'u istemedim"

Transfer döneminde Liverpool'dan teklif aldığını söyleyen Sneijder, İngiliz takımının Şampiyonlar Ligi'nde oynamadığından dolayı tercihini Galatasaray'dan yana kullandığını söyledi. Liverpool'un geçen sezonki performansını beğenmediğini açıklayan Hollandalı yıldız, oynayacağını bildiği halde kötü bir takımda oynamak istemediğini belirtti. Yıldız oyuncu Galatasaray'da oynamaktan duyduğu mutluluğu da sözlerine eklerken aile yaşamıyla ilgili de özel detaylar verdi.

"Eşimle dua ediyoruz"

Model eşi Yolanthe Cabau ile her gece yatmadan önce dua ettiklerini söyleyen Sneijder, Inter forması giyerken Milano'daki evinin hemen yakınında bulunan Kilise'yi de ziyaret ettiğini söylerken, duygularını harekete geçirdiği için evinden antremana çıkarken arabada mutlaka André Hazes'i dinlediğini söyledi.

İlle de Erkan

Transferin son günlerinde G.Saray atağa kalktı. Erkan Zengin için para+oyuncu öneren Cimbom, Eskişehir yönetiminden "Tamam" cevabını bekliyor

Şampiyonlar Ligi için kadrosunu UEFA'ya veren G.Saray, Avrupa'da oynatamayacağını bile bile Erkan Zengin için bastırıyor. Fatih Terim'in çok istediği tecrübeli oyuncu için Eskişehirspor'a para+oyuncu teklif edildi. İki kulübün parada anlaştığı ancak takasta kullanılacak oyuncular konusunda sorun çıktığı öğrenildi. G.Saray, Erkan için 2 milyon euro+Emre Çolak, Aydın Yılmaz ve Ceyhun Gülselam'dan birini önerdi.

Haberin Devamı

Ertuğrul Sağlam bırakmıyor
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Erkan Zengin'i bırakmak istemediği belirtiliyor. Sözleşmesi 2017'de bitecek olan Erkan Zengin'in yönetime başvurarak "Beni bırakın" dediği de öğrenildi. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Şu anda görüşmeler sürüyor. Olumsuz bir durum yok. Sanıyorum transferin son günü de olsa üç tarafı da memnun edecek bir anlaşma yapabiliriz" dedi.

Muslera ayrılabilir

"Barça, ManU, Arsenal için adım geçti ama resmi teklif almadım. Alsaydım...

Peru maçı için Uruguay'a giden Fernando Muslera burada basının karşısına çıktı. G.Saray'dan ayrılacağı şeklindeki sorulara, "Adım Barcelona, Manchester United ve Arsenal için geçti. Bunlar bana gurur verdi. Ancak hiçbirinden resmi teklif almadım. Bana gelen teklifler de G.Saray'ı bırakmamı sağlayacak kadar 'büyük' değildi" ifadesini kullandı. Muslera'nın 2016'ya kadar G.Saray ile sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Terim sözleşme yeniledi

Milli Takım'a da imza atmasıyla G.Saray'da kalıp kalmayacağı tartışılan Fatih Terim nikah tazeledi. Sarı-kırmızılı yönetim bu durumun oyunculara da zarar vereceğini düşünerek başarılı hoca ile 2 yıllık daha anlaşma yaptı. Fatih Terim'in ücretinde ve prim anlaşmasında bir değişiklik yapılmadığı da belirtildi. Terim yılda 3 milyon euro almaya devam edecek. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Terim'in sözleşmesinin Mayıs 2014 tarihi itibarıyla 2 yıllık süre için uzatılması kararı alındı" denildi. Terim 2015-16 sezonu sonuna kadar görevde olacak.

Kazım resmen Bursaspor'da

Bursaspor Kulubü ile 4 yıllık anlaşmaya varan Kazım, yeşil-beyazlı formayı sırtına geçirdi.

Bursaspor Kulubü ile 4 yıllık anlaşmaya varan Galatasaraylı oyuncu Kazım Kazım, gece geç saatlerde Bursa'ya geldi.

Kalacağı otele yöneticilerle birlikte gelen Kazım, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, ''Çok tutkulu bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Benim için yeni bir sayfa olacak, çok ümitliyim'' dedi. Ligin ikinci haftasında oynanan Bursaspor-Galatasaray maçında taraftarların arasında yer almasının sorulması üzerine Kazım, ''Taraftarların ortasında maç izlemek biraz çılgınlıktı. Yeni bir tecrübe oldu benim içinde. Milli takımda da oynadım Bursaspor'a karşı da oynadım, iki tecrübeyi de yaşadım. Futbol oynamak için çok özel bir yer burası ve gerçekten taraftar çok iyi'' diye konuştu.

Alman teknik adam Christoph Daum'un Bursa'ya gelmesinde etkili olduğunu söyleyen Kazım, ''Bursa'ya gelmemde beni tanıyan ve kariyerimin en iyi zamanını geçirdiğim hocamın burada olması çok etkili oldu. Daha önce yaptığımızı tekrar yapabiliriz. İyi bir ilişkimiz vardı. Tekrar başarılı olacağımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz uçaktan indi

G.Saray ile Lazio kulübü parada anlaştı, ödeme planındaki fikir ayrılığı bu transferi rafa kaldırdı

G.Saray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ın Lazio'nun kapısından döndüğü anlaşıldı. İtalyan ekibinin 12 milyon euro+3 milyon bonus teklif ettiği, bunun da G.Saray tarafından kabul edildiği öğrenildi. Ancak Lazio bu rakamın Trabzonspor'a verilecek yüzde 25'ini (3 milyon euro) bile peşin vermedi. G.Saray teklifi kabul etseydi peşinata (2 milyon euro) 1 milyon daha ekleyip Trabzon'a verecek, Burak gidecek, kasaya para girmediği gibi kasadan da para çıkacaktı.

Yazarlar