Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

10.01.2014 - 09:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Amrabat'tan yönetime mesaj! 'Gidersem...'

Haberin Devamı

Telles için Napoli devrede!

Hajrovic'te % 20 sürprizi

Bruma'ya teklif var!

Amrabat'tan yönetime mesaj! 'Gidersem...'

Ga­la­ta­sa­ray’ın ara trans­fer dö­ne­min­de kad­ro­dan gön­der­me­yi dü­şün­dü­ğü Fas­lı oyun­cu­su Nor­din Am­ra­bat, tek­nik he­yet ara­cı­lı­ğıy­la yö­ne­ti­me me­saj gön­der­di. Fas­lı fut­bol­cu­nun gön­de­ril­mek is­te­me­si­ni an­la­dı­ğı­nı be­lir­te­rek, “An­cak Tür­ki­ye’de Ga­la­ta­sa­ray’dan baş­ka bir ta­kım­da oy­na­mam. Gi­de­cek­sem yurtdı­şı­na gi­de­rim” de­di­ği kay­de­dil­di. Kay­se­ris­por’un ise Am­ra­bat’a ta­lip ol­du­ğu kay­de­di­lir­ken Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar’ın Fas­lı oyun­cu­yu ki­ra­la­ma yo­luy­la Sa­lih Dur­sun için ta­kas ola­rak tek­lif et­ti­ği be­lir­til­di. Kay­se­ri yö­ne­ti­mi­nin ise Am­ba­rat’ı Sa­lih ta­ka­sın­da dü­şün­me­dik­le­ri­ni an­cak bun­dan ba­ğım­sız ola­rak ala­bi­le­cek­le­ri­ni söy­le­dik­le­ri öğ­re­nil­di. Kay­se­ri’nin, Cey­hun Gül­se­lam ta­le­bi­ne ise ret ya­nı­tı ve­ril­di­ği kay­de­dil­di.

Haberin Devamı

Sa­lih için son gün

Sa­lih Dur­sun’un me­na­je­ri Cen­giz­han Hın­çal ise önem­li ve net bir açık­la­ma­da bu­lun­du. Kay­se­ris­por ile Ga­la­ta­sa­ray ara­sın­da­ki gö­rüş­me­ler­de son aşa­ma­ya ge­lin­di­ği­ni be­lir­ten Hın­çal, “Da­ha net bir ge­liş­me yok. Ku­lüp­ler ara­sın­da­ki gö­rüş­me sü­rü­yor, ku­lüp­le­r an­laş­mak üze­re. Bi­raz iler­le­me var. On­lar­la an­laş­tık­tan son­ra biz Ga­la­ta­sa­ray ile ma­sa­ya otu­ra­ca­ğız. Trans­fe­rin 10 Ocak Cu­ma gü­nü­ne (bu­gün) ka­dar so­nuç­la­na­ca­ğı­nı dü­şü­nü­yo­rum. Gö­rüş­me­ler olum­lu iler­li­yor. Biz bek­le­me­de­yiz” de­di.

Hajrovic'te % 20 sürprizi

Galatasaray'ın İzet Hajrovic için 3.8 milyon euro bonservis bedelinin dışında İsviçre kulübüne bir sonraki satıştan yüzde 20 pay hakkı verileceği ortaya çıktı

Galatasaray'ın İzet Hajrovic için 3.8 milyon euro bonservis bedelinin dışında İsviçre kulübüne bir sonraki satıştan yüzde 20 pay hakkı verileceği ortaya çıktı. Ayrıca Boşnak oyuncunun, sarı-kırmızılı ekipte tutunamaması durumunda ilk görüşme hakkının Grasshoppers'a verileceği de sözleşmesinde yer alıyor.

Haberin Devamı

Telles için Napoli devrede!

Gremio Başkanı Fabio Koff'un Galatasaray'a çok kızgın olduğu ve "Alex'i İtalya'ya satın" dediği belidtildi. Menajeri Otto da bu yönde bir açıklama yaparak İtalya'dan teklif aldıklarını duyurdu. Alex Telles'e kanca atan kulübün Napoli olduğu ve resmi teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Galatasaray'ı suçladılar

Sportif Direktör Rui Costa, “Sözleşmede anlaşma sağlanmışsa buna uymanız gerekir. Son anda o maddeleri değiştiremezsiniz. Ben Gremio kulübünü risk altına sokamam” dedi. Telles’in menajeri Fernando Otto ise yaşanan problem nedeniyle şaşkın olduğunu ifade etti. Mancini ile sürekli görüştüğünü kaydeden Otto, “Telles’i çok isteyen Mancini de benim gibi çok şaşkın durumda. İtalya’dan teklifler var. Türkiye olmazsa, Telles’i oraya götürebilirim” diye konuştu.

Uçağa binmedi

Alex Telles’in, Türkiye’ye gelirken son anda havaalanından geri döndüğü ortaya çıktı. Brezilya basınındaki haberlere göre Telles, Porto Alegre’deki Salgado Filho Havaalanı’nda iken çıkan pürüzü öğrendi ve uçuşunu iptal etti. Buradan Sao Paolo’ya uçacak olan oyuncu oradan da Türkiye uçağına binecekti.

Haberin Devamı

‘Kontrat yok’

Galatasaray, Alex Telles transferinin Gremio’ya peşin ödeme yapılmaması nedeniyle geciktiği yönünde medyaya yansıyan haberleri yalanladı. Yapılan açıklamada, “İmzalanmamış bir kontratın ödemesinin olmayacağı gibi, konuya ilişkin herhangi bir son tarihin de bulunmadığının bilinmesini isteriz” ifadeleri kullanıldı.

Bruma'ya teklif var!

Sarı-kırmızılı ekipte fazla forma şansı bulamayan Bruma'nın kiralanması gündemde...

Yabancı kontenjanı nedeni ile ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Bruma'nın kiralanması yeniden gündeme geldi...

Serie A'dan iki kulübün Portekizli yıldız için Galatasaray'a resmi başvuru yaptığı öğrenildi. Hajrovic'in gelmesiyle alternatifleri artan Roberto Mancini'nin Bruma'nın sezon sonuna kadar kiralanmasına sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Yazarlar