Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

20.01.2014 - 09:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Veysel Sarı ve Tarık Çamdal atağı!

Aslan Endoğan'a kavuşuyor!

Dany Trabzonspor yolunda!

Cimbom'da Essien zirvesi

Savunmaya tecrübe aşısı

Amrabat anlaştı iddiası
Galatasaray'dan Veysel Sarı ve Tarık Çamdal atağı!
Ga­la­ta­sa­ray, Es­ki­şe­hirs­por’dan Ta­rık Çam­dal ve Vey­sel Sa­rı için önem­li me­sa­fe kat et­ti. Yö­ne­tim­le­rin bu­gün an­la­şa­rak trans­fer­le­re res­mi­yet ka­zan­dı­rıl­ma­sı bek­le­ni­yor.

Ara trans­fer dö­ne­min­de Haj­ro­vic, Tel­les, Umut Gün­do­ğan, Sa­lih Dur­sun gi­bi isim­ler­le kad­ro­su­nu tak­vi­ye eden Ga­la­ta­sa­ray hız ke­se­cek gi­bi dur­mu­yor. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­tim, Es­ki­şe­hirs­por’da kad­ro dı­şı bı­ra­kı­lan Ta­rık Çam­dal ve Vey­sel Sa­rı trans­fer­le­ri­ni de bi­tir­me yo­lun­da önem­li me­sa­fe kat et­ti. Es­ki­şe­hirs­por’la bü­yük öl­çü­de an­la­şan Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi­nin, bu­gün ya­pı­la­cak Ku­lüp­ler Bir­li­ği top­lan­tı­sın­da son nok­ta­yı koy­ma­sı bek­le­ni­yor.

Haberin Devamı

Ara­da 100 bin eu­ro kal­dı

Fut­bol­cu­lar­la an­la­şan Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­tim, Es­ki­şe­hirs­por’dan Ne­ca­ti Ateş ve Er­man Kı­lıç’tan kay­nak­la­nan 300 bin eu­ro­luk ala­ca­ğı­nı sil­di, üs­tü­ne ise 1.5 mil­yon eu­ro­yu iki eşit tak­sit­te öde­me­yi vaa­det­ti. Es­ki­şe­hirs­por 1.6 mil­yon eu­ro ve pe­şin is­te­di. Ga­la­ta­sa­ray pe­şin öde­me­yi ka­bul et­ti; an­cak ara­da­ki 100 bin eu­ro so­run ol­du. Bu ko­nu­da bu­gün ya­pı­la­cak top­lan­tı­da Es­ki­şe­hirs­por’un ge­ri adım at­ma­sı ve an­laş­ma­nın sağ­lan­ma­sı bek­le­ni­yor.

Aslan Endoğan'a kavuşuyor!
Galatasaray'ın Basel'den transfer ettiği Endoğan Adili, bu akşam İstanbul'a geliyor.
Cim-Bom’un, İsviçre’nin Basel kulübünden sürpriz şekilde transfer ettiği Endoğan Adili dün gece İstanbul’a getirildi. İsviçre Ligi’nde gol atmış en genç futbolcu unvanına sahip olan 19 yaşındaki Adili’nin bugün sağlık kontrollerinden geçirileceği ve ardından da 4.5 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Annesi Kosovalı, babası Türk olan Endoğan Adili, Türkiye’de yerli statüsünde forma giyebilecek.
Dany Trabzonspor yolunda!
Galatasaray'ın takımdan göndermeye çalıştığı Dany'nin adı Karabükspor ve Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor ile anılıyor.
Sarı-Kırmızılılar'la iyi ilişkiler yürüten yönetim, düşük maliyetle transferi bitirmeyi hedefliyor.
Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor’da sürpriz bir isim gündeme geldi. Yönetim, Giray Kaçar’ı Antalyaspor’a sattıktan sonra savunmaya yerli bir takviye yapmayı planlıyordu. Ancak menacerlerin önerisiyle Galatasaraylı Dany listeye girdi. Bordo-Mavili Yönetim, Yekta Kurtuluş’u transfer etmek için harekete geçtiğinde Ünal Aysal ve ekibiyle olan ikili ilişkileri geliştirmişti. Hatta İbrahim Hacıosmanoğlu, Yekta’dan vazgeçtiklerini açıklarken, “Buna rağmen bize her türlü kolaylığı gösteren Galatasaray Yönetimi’ne teşekkür ederim” demişti. Trabzonspor, Cim Bom’un yabancı kontenjanı nedeniyle tamamen gözden çıkarttığı Dany’yi düşük bir maliyetle kadroya katmak istiyor. Mustafa Akçay da bu transfere onay verdi.
27 yaşındaki stoperin ise Bordo-Mavili ekibe imza atmaya sıcak baktığı kaydedildi. Şu anda kadrosunda 9 yabancı bulunan Fırtına, Alanzinho, Bamba ya da Janko’dan birini gönderip, hem yabancı bir forvet hem de Dany’yi kadroya katmayı planlıyor.
Cimbom'da Essien zirvesi
İngilizler, Galatasaray'ın Essien'i kiralamak için bu hafta menajeriyle görüşeceğini öne sürdü
Transfer şampiyonu Galatasaray'ın Chelsea'li Michael Essien'in de peşinde olduğuna ilişkin iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İngiliz medyası Chelsea'de forma şansı bulamayan Essien'in kaderinin bu hafta belli olacağını belirtirken, Galatasaray'ın 31 yaşındaki oyuncuyu kiralamak istediği vurgulandı. "Essien, Drogba'nın yanına gidebilir" ifadesinin kullanıldığı haberlerde, Ganalı yıldızın menajerinin, bu hafta G.Saray'la görüşeceği kaydedildi. Yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan Cimbom'da teknik direktör Mancini'nin, Essien'i çok istediği ve hem savunmada hem orta sahada oynayabilmesi nedeniyle bu oyuncuyu joker gibi kullanmayı düşündüğü belirtildi.
Savunmaya tecrübe aşısı
Mancini, Semih ve Chedjou'ya alternatif olarak Burdisso'nun alınmasını talep etti
Roberto Mancini yabancı kontenjanında yer açılması durumunda İnter'den eski öğrencisi Nicolas Burdisso'nun alınması için yönetime başvurdu. İtalyan çalıştırıcı, Roma ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantinli stoperi, Semih Kaya ve Chedjou'ya alternatif olarak istedi. Galatasaray'ın yarım sezon için Roma'ya 450 bin euro teklif ettiği ifade edildi. İtalyan ekibi kabul ederse, 32 yaşındaki Burdisso sezon sonuna kadar 600 bin euro, gelecek sezon ise 1 milyon euro alacak.
Amrabat anlaştı iddiası
Mancini'nin Antalya hazırlık kampı boyunca antrenmanlarda ve maçlarda sık sık şans verdiği Amrabat'ı Antalya maçı kadrosuna almamaması, Faslı oyuncunun Antalya ile anlaştığı yorumlarına neden oldu.
Bilindiği üzere Galatasaray yabancı kontenjanı nedeniyle Amrabat’ı kiralamak istediğini açıklayınca, Antalyaspor yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için bir hayli çaba sarf etmiş ancak oyuncuyu bir türlü ikna edememiş ve devreye Samet Aybaba girmişti. Galatasaray da olası bir anlaşma zeminini ön görerek Amrabat’ı maç kadrosuna dahil etmedi.

Yazarlar