Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

27.01.2014 - 09:08 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor. İşte Galatasaray ile adı geçen futbolcular...

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fulham Amrabat'ın peşinde!

Heitinga, Galatasaray’ı seçti

Guarin geliyor mu?

Lazio'dan Burak Yılmaz'a davet!

Fulham Amrabat'ın peşinde!

Fulham Menajeri Rene Meulensteen’in, Galatasaray’ın yabancı oyuncu kontenjanında yer açmak için göndermeye çalıştığı Faslı yıldızı kadrosunda görmek istediği iddia edildi. İngiliz ekibinin kısa süre içinde Amrabat’ı kiralamak için sarı-kırmızılı kulübe resmi teklif yapacağı kaydedildi.

Heitinga, Galatasaray’ı seçti

Mancini’nin stoper isteğini yerine getirmek isteyen Cim-Bom, Everton forması giyen Hollandalı futbolcuyla her konuda anlaştı. Roma’dan da teklif alan 30 yaşındaki oyuncunun tercihini Galatasaray’dan yana kullandığı ortaya çıktı.

Ara transferin hızlı takımı Galatasaray; Izet Hajrovic, Alex Telles, Umut Gündoğan, Salih Dursun ve Endoğan Adili’den sonra İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’da top koşturan John Heitinga’yı da kadrosuna katıyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takım sürpriz şekilde gündemine aldığı 30 yaşındaki Hollandalı stoperle anlaşmaya vardı. Heitinga’nın, İtalya’nın köklü kulübü Roma’dan da transfer teklifi aldığı ancak tercihini Galatasaray’dan yana kullandığı bildirildi.

Everton’da bu sezon şans bulamayan ve Dünya Kupası kadrosunda yer alabilmek için oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen tecrübeli futbolcunun, sarı-kırmızılı yönetim tarafından kendisine sunulan bütün şartları kabul ettiği ve anlaşmaların yapıldığı belirtildi.

Galatasaray’ın; Bruma, Dany ve Amrabat’ın gönderilmesiyle boşalacak kontenjana Alex Telles ve İzet Hajrovic ile beraber John Heitinga’yı listeye ekleyeceği belirtildi. Hollandalı futbolcu, Everton’ın bu sezon Avrupa kupalarında yer almaması nedeniyle Şampiyonlar Ligi’nde forma giyebilecek.

Guarin geliyor mu?

İtalyan basını Galatasaray’ın Guarin’i istediğini yazarken, Interli oyuncunun kadrodan çıkarılması kafalarda soru işareti bıraktı

Galatasaray’ın transfer gündeminde olduğu belirtilen isimler arasında yer alan Fredy Guarin takımında kadro dışı bırakıldı. Inter forması giyen 27 yaşındaki oyuncu, Milano ekibinin Pazar günü Catania ile yapacağı maçın kadrosundan çıkarıldı. Inter Teknik Direktörü oyuncuyu neden lig maçında oynatmayacağı ile ilgili net bir cevap vermekten kaçındı.

Walter Mazzarri, “Kendisiyle oturup konuştum ve onu yarın oynatmayacağım. Hafta boyunca tüm enerjimi, sahadaki oyuncularıma düşüncelerimi aktarmakla harcadım. Şu anda maçı düşünmek istiyorum. Eğer transferler hakkında konuşmadığımı söylüyorsam, bu transferler hakkında konuşmadığım anlamına gelir” dedi. Mazzarri’ye düzenlediği basın toplantısında ‘Guarin’in transferiyle ilgili bir anlaşmaya varıldı mı?’ sorusu yöneltilirken, deneyimli teknik adam bu soruya ‘Transferle ilgili konuşmuyorum’ şeklinde cevap verdi.

İtalyan basını Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcu ile ilgilendiği, Mancini’nin oyuncuyu istediği yönünde haberler geçti. Oyuncunun kadroya alınmamasının gerçekleşecek olası transferiyle ilgili olabileceğine dikkat çekilirken, Inter’in yıldız futbolcuyu elinden çıkarmaya hazır olduğu belirtildi. Sarı kırmızılılar dışında bazı başka takımların da gündeminde olan Guarin ile Juventus da ilgilenmiş ancak Inter taraftarı ezeli rakiplerini güçlendireceği gerekçesiyle bu transfere karşı çıkmıştı.

Haberin Devamı

Lazio'dan Burak Yılmaz'a davet!

Burak Yılmaz ile Lazio arasındaki flört yeniden başladı.

Quagliarella ve Bendtner transferlerinden beklediğini bulamayan Lazio'da Başkan Claudio Lotito ve sportif direktör Igli Tare'nin bir araya geldikleri ve Burak Yılmaz'ın menajerini Roma'ya çağırma kararı aldıkları bildirildi.

Daha önce Galatasaray'a yaptıkları teklifin geçerli olacağını hesaplayan Lazio'nun, golcü oyuncunun menajerini ikna etmek için uğraş vereceği bildirildi.