Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

30.01.2014 - 10:03 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor. İşte Galatasaray ile adı geçen futbolcular...

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

İstikamet Astori

Burak, Atletico'ya!
Boğaz'da Heitinga zirvesi
Koray'ın sözleşmesindeki ilginç madde
Amrabat Malaga'ya kiralandı
İstikamet Astori
Stoper işi bilmeyece dönen Aslan, İnter'in Ranocchia'yı kiralık vermeye yanaşmaması üzerine rotayı Davide Astori'ye çevirdi

Galatasaray, stoper krizini dün de çözemedi. İnter'in Andrea Ranocchia'yı kiralık vermeye sıcak bakmadığı belirtilirken, 25 yaşındaki Ranocchia da yarım sezon için 2.5 milyon euro isteyince görüşmeler tıkandı. Taraflar bugün tekrar bir araya gelip uzlaşma yolu arayacak. Çizme basını, sarı-kırmızılı ekibin Davide Astori için Cagliari ile de temasa geçtiğini yazdı. Yönetimin, iki oyuncudan birisini alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Burak, Atletico'ya!
İspanyol El Mundo Deportivo, Burak'ın yeniden Atletico Madrid'in transfer gündemine girdiğini iddia etti. Sezon başında da golcü oyuncuyu isteyen Madrid ekibinin sezon sonu için şimdiden girişimlere başladığı belirtilirken, en büyük rakip olarak ise Juventus gösterildi.
Boğaz'da Heitinga zirvesi
Galatasaray yönetiminin Hollandalı stoperin menajeri Rob Jansen ile İstanbul'da bir araya gelerek her konuda anlaşma sağladığı ortaya çıktı... Transferin bugün KAP'a bildirilmesi bekleniyor
Mancını'nin ısrarla istediği stoper transferini bitirmek için kolları sıvayan Galatasaray yönetimi mutlu sona ulaşmak üzere... Sarı-Kırmızılılar'ın her konuda anlaşma sağladığı belirtilen Johnny Heitinga'nın menajeri Rob Jansen ile İstanbul'da bir araya geldiği ortaya çıktı. Cumartesi günü Başkan Ünal Aysal'ın sahip olduğu Les Ottomans Otel'de yapılan görüşmede aradaki tüm pürüzlerin giderildiği belirlendi.
ROMA DA İSTİYOR AMA...
Galatasaray yönetiminin bugün Hollandalı futbolcunun kulübü Everton'la da görüşerek sezon sonuna kadar kiralama konusunda anlaşma sağlaması bekleniyor. İtalyan basınında yer alan iddialara göre, Roma da Heitinga'nın peşinde. Fakat 30 yaşındaki futbolcunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'ı tercih edeceği ifade edildi. Heitinga'nın Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Wesley Sneijder ile telefonda görüştüğü ve Galatasaray hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Bu sezon Premier Lig'de sadece 1 maçta oynayabilen Heitinga'nın Sarı-Kırmızılı takımda göstereceği performans merakla bekleniyor.
RHODOLFO NOKTAYI KOYDU!
3 GÜN öncesine kadar Galatasaray'ın 1 numaralı stoper adayı olarak gösterilen Rhodolfo transferiyle ilgili konuştu. Brezilyalı yıldız kiralık olarak oynadığı Gremio'dan ayrılmak istemediğini belirterek, "Kulübümde çok mutluyum" ifadesini kullandı.
Koray'ın sözleşmesindeki ilginç madde
Galatasaray’ın 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Borussia Dortmund’tan transfer ettiği 19 yaşındaki stoper Koray Günter dün sağlık kontrolünden geçti. Genç oyuncunun sözleşmesindeki ilginç madde dikkat çekiyor.
Galatasaray Koray’la 4,5 yıllık anlaşma yaparken, futbolcuya yarım sezon için 450 bin euro, önümüzdeki sezondan itibaren her sene için 1 milyon euro ödeneceği belirtildi.
Sözleşmedeki ilginç detay ise göze çarptı. Alman Bild gazetesi kulüpler arasında yapılan sözleşmeye göre Alman devi Borussia Dortmund’un sezon sonunda 3 milyon euro ödeyerek Koray’ın bonservisini alma hakkına sahip olduğunu yazdı.
Amrabat Malaga'ya kiralandı
Galatasaray, Faslı fubolcunun 300 bin avro bedelle sezon sonuna kadar Malaga'ya kiralandığını borsaya bildirdi.
Galatasaray, Faslı futbolcu Noureddine Amrabat'ın 300 bin avro bedelle sezon sonuna kadar İspanya'nın Malaga takımına kiralandığını borsaya bildirdi.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, şöyle denildi: "Profesyonel futbolcularımızdan Noureddine Amrabat'ın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Malaga Club de Futbol S.A.D'a geçici transferi konusunda 300.000 avro bedelle anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri şirketimiz tarafından ödenecektir."