Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

01.02.2014 - 10:44 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor. İşte Galatasaray ile adı geçen futbolcular...

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Astori gelmek istiyor!

Galatasaray'a Guarin teklifi!

Ranocchia'da mutlu son

Dany gidiyor

Astori gelmek istiyor!

Davide Astori, Cimbom'u istiyor. Cagliari'nin 27 yaşındaki stoperinin temsilcisi: "G.Saray, futbolcum ile ciddi olarak ilgileniyor. Kulüpler anlaşmalı."

Galatasaray'ın stoper arayışı sürerken, sarı-kırmızılıların peşine düştüğü Cagliari'nin 27 yaşındaki savunmacısı Davide Astori'nin Cimbom'da oynamak istediği belirtildi. Başarılı savunmacının temsilcisi, FIFA Menajeri Renzo Contratto, "Astori, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor" dedi. Radyospor'a konuşan Contratto, "Galatasaray futbolcumla ciddi bir şekilde ilgileniyor. Ancak mali nedenlerden dolayı transfer zor gözüküyor. Bana göre çok çalışmak gerekir. Cagliari, tüm haklarıyla satmak istiyor. Kiralamak değil. Kulüpler anlaşmalı" diye konuştu.

Haberin Devamı

MANCiNi'NiN GÖZDESi
Renzo Contratto, "Astori'nin arzusu ve isteği Galatasaray'da oynamaktır. Benim izlenimim Roberto Mancini'nin de futbolcuyu transfer etmeyi çok istediği yönünde. Ancak kulüp kiralık transfere sıcak bakmıyor. Galatasaray'ın satın alması gerekir. Bu nedenle bir zorluk yaşanıyor. Birazcık daha beklemek gerekir" dedi. Cagliari'nin Sportif Direktörü Nicola Salerno ise Astori dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri olduğunu ifade ederek, "Avrupa'nın birçok yerinden onu isteyenlerin olduğunu biliyorum. Ne olacağını zamanla göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a Guarin teklifi!

Sneijder'den dolayı Cimbom ile arası iyi olan İnter, Kolombiyalı yıldızı yollayacak

Serie A ekiplerinden İnter'in, takımdan ayrılmak isteyen Kolombiyalı oyuncusu Guarin'i sarı-kırmızılıllara vermek istediği öğrenildi. İtalyan basınında çıkan haberde, Juventus'un da Guarin'i istediği, Milano ekibinin satın alma opsiyonlu olarak yapılan kiralama teklifine olumsuz yanıt verdiği ifade edildi. Haberde ayrıca sarı-kırmızılıların temasının oyuncu ile değil kulübüyle olduğu, Wesley Sneijder transferinden iki kulüp arasında iyi ilişkiler kurulduğu belirtildi. 27 yaşındaki yıldız, orta sahanın ortasında oynuyor.

Haberin Devamı

Ranocchia'da mutlu son

Galatasaray, İnter'in 1.95'lik dev stoperi Andrea Ranocchia'yı opsiyonsuz olarak sezon sonuna kadar kiraladı. İtalyan oyuncu pazartesi günü Türkiye'ye geliyor

Galatasaray, aylardır çözemediği stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Daha önce İnter'le görüşen ancak futbolcunun Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan Cimbom'un imdadına teknik direktör Roberto Mancini yetişti... İtalyan teknik adam, vatandaşı Andrea Ranocchia ile temas kurarak, futbolcuyu yarım sezonluğuna Galatasaray'a gelmesi konusunda ikna etti. Mancini-Ranocchia görüşmesinden sonra Sneijder transferinde iyi ilişkiler kurduğu İtalyan ekibinin yönetimiyle temasa geçen başkan Ünal Aysal, 25 yaşındaki stoperin transferini bitirdi.

MALiYETi 2 MiLYON EURO
İnter'in İtalyan Milli takımında da görev alan stoper Ranocchia'yı sezon sonuna kadar satış opsiyonu olmadan Galatasaray'a kiralamayı kabul ettiği öğrenildi. Bu transfer, sarı-kırmızılılar, futbolcunun yarım sezonluk ücreti ve İnter'e yapılacak ödemelerle birlikte toplam 2 milyon euro'ya mal olacak. İnter'in bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almaması da Galatasaray'ın işine geliyor. Ranocchia, Devler Ligi 2. Turu'nda oynanacak Chelsea maçlarında görev yapabilecek. 25 yaşındaki 1.95'lik dev stoperin, pazartesi günü Türkiye'ye gelip sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Dany gidiyor

Stoper sorununu çözemeyen Beşiktaş, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Kamerunlu stoper için sarı-kırmızılılarla temasa geçti. Kartal, sezon sonuna kadar Dany'yi kiralamak istiyor

Uzun süredir stoper arayışında olan Beşiktaş, Lescott'tan istediği sonucu alamayınca alternatif isimlere yöneldi. Daha önce gündeme gelen Mathijsen'e Önder Özen ve Bilic'ten onay çıkmaması üzerine rota Galatasaray'ın gözden çıkardığı Dany Nouenko'ya çevrildi. Futbol direktörü Önder Özen'in ısrarla istediği Dany konusunda G.Saray ile temasa geçtiği öğrenildi.

ÖNDER ÖZEN ANLAŞTI
Daha önce de gündeme gelen ancak yönetimin, "Galatasaray'da ihtiyaç duyulmayan bir futbolcuyu transfer etmeyelim. Tepki çekeriz" diyerek onay vermediği Kamerunlu oyuncu, stoper sıkıntısı yüzünden tekrar gündeme alındı. Bunun üzerine Özen, Dany ile görüşüp futbolcuyla anlaştı. G.Saray da izin verirse, Dany sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta görev yapacak.

Yazarlar