Futbol Galatasaray transfer haberleri! Galatasaray'ın gündeminde kimler var?

Galatasaray transfer haberleri! Galatasaray'ın gündeminde kimler var?

21.06.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray transferleri için hareketli günler yaşanıyor. Igor Tudor'un ısrarı üzerine ilk transfer defans bölgesine yapılacak. Galatasaray'da stoper için son kararını Maicon'dan yana kullandı. İşte Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray transfer haberleri Galatasarayın gündeminde kimler var

Galatasaray transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Gündemdeki isimlerden biri olan Maicon'un kendisi ve kulübüyle anlaşıldı. Galatasaray'ın sıradaki hedefi ise forvet olacak. Igor Tudor'un isteği üzerine ortasaha ve beklere de Galatasaray transfer yapacak.

Haberin Devamı

Ve Maicon Galatasaray'da!

Galatasaray, Maicon transferinde mutlu sona ulaştı. Galatasaray, Sao Paulo'da forma giyen Maicon ve kulübü ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar bu transfer için Brezilya ekibine 7 milyon euro ve 1 milyon euro bonus ödeyecek. Başarılı savunmacı ise Galatasaray'dan yıllık 2.6 milyon euro kazanacak.

NTV Spor'dan Evren Göz'ün haberine göre; Sarı-kırmızılı kulüp, 3.5 milyon euro peşin, kalan 3.5 milyon euroyu ise önümüzdeki yılın ağustos ayına kadar 2 taksit halinde ödeyecek.

Maicon'un Şampiyonlar Ligi gruplarında forma giymesi durumunda 250 bin euro, Avrupa Ligi gruplarında oynaması halinde 250 bin euro, Sao Paulo kulübüne bonus ödenecek. Ayrıca Maicon sezon boyunca 25 maç oynarsa 250 bin euro, 50 maç oynarsa 250 bin euro ekstra ücret ödenecek.

Haberin Devamı

Maicon konusunda resmi açıklamanın yakın zamanda yapılması ve Brezilyalı stoperin İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza törenine katılması bekleniyor.

Belhanda geliyor...

Galatasaray’ın İstanbul’a getireceği ilk yıldız Belhanda oldu. Faslı futbolcu için Dinamo Kiev ile 8 milyon euro karşılığında anlaşan Cim-Bom, yıldız oyuncuyu cuma günü İstanbul’a getirecek. Belhanda’nın bonservisinin Ukrayna ekibine 18 ayda ödeneceği bildirildi. Bu arada Ajaxlı Tete için görüşmeler devam ederken genç futbolcunun menajeri İstanbul’a gelerek son detayları masaya yatıracak. Sarı-kırmızılılar Milan’da forma giyen Slovak futbolcu Kucka transferindeki ısrarını da sürdürüyor.

Tete'nin menajeri Galatasaray ile görüşmeye geliyor!

Galatasaray'ın sağ bek adaylarından Tete'nin menajeri Sarı-Kırmızılılar'la görüşme yapmak üzere İstanbul'a geliyor. Galatasaray'ın sağ bek adaylarından Tete'de sürpriz gelişme. Oyuncunun dünyaca ünlü menajeri Mino Raiola, Sarı-Kırmızılılar'la görüşme yapmak üzere İstanbul'a geliyor.

İtalyan medyasında yer alan habere göre oyuncunun menajeri Mino Raiola, Galatasaray'la görüşmek üzere İstanbul'a geliyor.

Ajax'la olan sözleşmesi 2018'de bitecek olan Tete için Inter de devredeydi. Fakat İtalyanlar transferden vazgeçince Galatasaray tek kalmıştı. Geçen sezon 23 maçta görev alan 21 yaşındaki oyuncu 3 gol 2 asistlik bir performans sergilemişti.

Haberin Devamı

Emrah Başsan'ın yeni adresi belli oluyor!

Galatasaray yeni sezonu erken açtı. Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda diğer yandan da takımdaki geleceği belirsiz olan futbolcuların sayısı dikkat çekiyor. Galatasaray’da kariyerine devam edip etmeyeceği merak edilen isimlerden biri de Emrah Başsan… Florya’da yeni sezon öncesi takımla birlikte antrenmana çıkan ve geride bıraktığımız sezon Fortuna Sittard’da oynayan Başsan’ın durumuyla ilgili gözler Igor Tudor’un vereceği karara çevrildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Emrah Başsan’ın öncelikle kamp dönemindeki performansına bakacak. Eğer Başsan, Hırvat çalıştırıcının düşündüğü yapıya uygun olursa, yeni sezonda futbolcu Galatasaray forması giyecek.

Antalyaspor’dan Galatasaray’a transfer olduktan sonra Rizespor’a kiralanan 25 yaşındaki futbolcu, daha sonra Fortuna Sittard’da yine kiralık olarak oynadı. 1,77 boyundaki Basşan, kesin olarak Sittard’a dönmeyecek. Ancak; futbolcunun Sittard ekibinde forma giydiği dönemde bazı kulüplerin radarına girdiği öğrenildi. Galatasaray’a henüz Emrah Başsan’ın transferi konusunda ulaşan bir teklif yok. Futbolcunun kalıp kalmayacağını, Igor Tudor ve yöneticilerin vereceği ortak karar belirleyecek.

Yazarlar