Galatasaray Galatasaray Transfer Haberleri: Mehmet Ekici'de son dakika! G.Saray...

Galatasaray Transfer Haberleri: Mehmet Ekici'de son dakika! G.Saray...

25.01.2017 - 10:27 | Son Güncellenme:

Cacares transferinden vazgeçen Trabzonspor'un Chedjou'ya talip olması üzerine Galatasaray Kulübünün kapısını çalan menajerler "Mehmet Ekici ile takas" önerisini ortaya attı.

Galatasaray Transfer Haberleri: Mehmet Ekicide son dakika G.Saray...

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Mehmet Ekici için devreye girdi.

Haberin Devamı

Bipspor'un haberine göre; G.Saray Kulübü menajerlerin önerisine yeşil ışık yakıp Mehmet Ekici ile temas kurmalarını istedi. Galatasaray, yıldız futbolcuya takasta Trabzon'a vermek istediği Chedjou'nun yıllık ücretini teklif etti. Yani Galatasaray, Ekici'ye yıllık 2.2 milyon euro teklif etti.

Chedjou - Mehmet Ekici takasına Trabzonspor yönetimi " Oyuncu ile anlaşın, yeter" diyerek kabul etti.

Trabzonspor onay verse de Mehmet Ekici, Galatasaray'a 'evet' demedi. "Fenerbahçe'den başka takıma gitmem" diyen Mehmet Ekici, bu tavrını yine sürdürdü.

Hamit’in yerine Jordan Ferri
Sarı-kırmızılı yönetimin, Lyon ile masaya oturduğu iddia edildi.
Hamit Altıntop'un gönderilmesi ve Selçuk'un formsuzluğu nedeniyle orta sahaya takviye yapmak isteyen yönetimin, Lyon'dan Jordan Ferri'ye talip olduğu öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncu için Lyon ile temas kurulurken Fransız kulübünün, 7.5 milyon euro bonservis bedeli istemesi sonucu transferin çıkmaza girdiği ifade edildi. Galatasaray'ın Ferri için bir de kiralık formülünü denemek istediği belirtildi. (Fotomaç)
G.Saray'da yine Pato sesleri...
Galatasaray'ın Pato defterini yeniden açtığı iddia edildi. Katalan gazetesi Sport, dün, "Pato, Galatasaray'da" manşetini attı. Söz konusu haberde; Villarreal Teknik Direktörü Fran Escriba'nın performansından memnun olmadığı Brezilyalı futbolcuyu, Porto'dan Adrian Lopez'in kiralanması sonrası gözden çıkardığının altı çizildi. (Sabah)