Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'dan Hakim Ziyech için özel madde! İşte rakamlar...

ÖZEL | Galatasaray'dan Hakim Ziyech için özel madde! İşte rakamlar...

16.08.2023 - 16:13 | Son Güncellenme:

Kadrosunu Wilfried Zaha, Tete, Mauro Icardi ve Angelino gibi dünyaca ünlü yıldızlarla güçlendiren sarı-kırmızılılar, Chelsea'den Hakim Ziyech'i de transfer etmeye çok yakın. Faslı yıldız sağlık kontrolleri ve transfer sürecini tamamlamak üzere İstanbul'a geliyor. Sarı-kırmızılıların teklif ettiği sözleşme şartları ortaya çıktı.

ÖZEL | Galatasaraydan Hakim Ziyech için özel madde İşte rakamlar...

Galatasaray'dan bir transfer daha! Sarı-kırmızılılar, Chelsea'de forma giyen Faslı yıldız Hakim Ziyech'in transferi konusunda Londra ekibiyle anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, Ziyech'i detaylı bir sağlık kontrolüne sokacak. Sağlık kontrolünde problem olmaması durumunda transfer resmen açıklanacak. Aslan'ın teklif ettiği sözleşme şartları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

AL NASSR İSTEDİ AMA SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇEMEDİ

Faslı yıldız Haziran ayında Al-Nassr'ın gündemine girmişti. Hakim Ziyech, transfer sürecini tamamlamak ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere Suudi Arabistan'a kadare gitmişti. Al Nassr, dizindeki sakatlığı öne sürerek Hakim Ziyech'i transfer etmekten son anda vazgeçmişti.

Al Nassr, Ziyech transferinin tamamlasaydı kasasına 15 milyon euro koyacaktı.

ÖZEL | Galatasaraydan Hakim Ziyech için özel madde İşte rakamlar...

HAKIM ZIYECH'TEN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM: DİZ PROBLEMLERİ DEĞİL Mİ?

Al Nassr, Ziyech'e kulüp doktorunun huzurunda muayene olması için Madrid'e gelmesini istedi. Oyuncu bunu reddetti. Muayenenin Fas'ta yapılması konusunda ısrar etti. 

Bu arada Faslı gazeteci Falah Al Qahtani bomba gibi bir iddia ortaya attı. Ziyech'in Al-Nassr tarafından sağlık kontrolünden bile geçmediğini öne sürdü.

Haberin Devamı

Hakim Ziyech, Al Nassr'ın transferini diz sakatlığını öne sürerek iptal etmesinin ardından kişisel sosyal medya hesabından dizlerinin fotoğrafını paylaşarak "Diz problemleri değil mi?" yazılı bir paylaşımda bulunmuştu.

ÖZEL | Galatasaraydan Hakim Ziyech için özel madde İşte rakamlar...

TÜRK TAKIMLARININ GÜNDEMİNDE YER ALDI

Hakim Ziyech'in ismi bu yaz transfer döneminde de Türk kulüpleriyle anıldı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, Faslı oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulundu.

Hakim Ziyech geçtiğimiz sezon Fas Milli Takımı ile Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda boy göstermiş ve ülkesinin yarı finale yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu.

GALATASARAY, ZIYECH TRANSFERİNDE SONA YAKLAŞTI
Transferin hızlı takımı Galatasaray'dan bir bomba haber daha geldi. Sarı-Kırmızılı takımın Chelsea'nin yıldız ismi Hakim Ziyech'i kadrosuna kattığı iddia edildi. İngiliz basınında çıkan haberlerde "Hakim Ziyech, Galatasaray için Chelsea'den ayrılacak gibi görünüyor. Sağlık kontrolü için Türkiye'ye gidiyor." ifadeleri kullanılmıştı.

ÖZEL | Galatasaraydan Hakim Ziyech için özel madde İşte rakamlar...

SENELİK 4.5 MİLYON EURO
Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Ziyech ile yapılan görüşmelerin detaylarına ulaştı. Buna göre; Galatasaray Chelsea’ye bonservis ödemeyecek. 3 senelik anlaşmanın altın imza atacak Faslı yıldız her sezon için 4.5 milyon euro kazanacak.

SÖZLEŞMEYE ÖZEL MADDE
Hakim Ziyech transferinde Aslan'ın sağlık kontrolleri devam ediyor. Sözleşmeye koyulan özel maddeye göre; Sağlık riski görülürse sözleşme askıya alınacak..

Haberin Devamı

Sağ kanat ve 10 numara oynayabilen yıldız futbolcu 2020 yılında Ajax'tan Chelsea'ye 40 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Fas Milli Takım forması da giyen Ziyech'in güncel piyasa değeri 16 milyon Euro.

 

ÖZEL | Galatasaraydan Hakim Ziyech için özel madde İşte rakamlar...

BABEL'DEN ZIYECH YORUMU: ICARDI 10 GOL DAHA FAZLA ATAR

Eyüpspor forması giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu sosyal medya hesabından Galatasaray'ın Ziyech transfer iddiasıyla ilgili paylaşımda bulundu. Hollandalı futbolcu "Ziyech Galatasaray'a giderse, Icardi bu sezon atacağı 20 golün üzerine 10 gol daha atmış olur." ifadelerini kullandı.