Galatasaray Galatasaray ve Beşiktaş transfer için karşı karşıya! Brezilyalı futbolcuyu takibe aldılar

Galatasaray ve Beşiktaş transfer için karşı karşıya! Brezilyalı futbolcuyu takibe aldılar

13.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray ve Beşiktaş, gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. İki ezeli rakip bu kez transferde karşı karşıya geldi. Kurmaylar, Brezilyalı futbolcuyu listelerine aldığı öğrenildi.

Galatasaray ve Beşiktaş transfer için karşı karşıya Brezilyalı futbolcuyu takibe aldılar

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ve Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Öte yandan iki ezeli rakip, gelecek sezon transfer çalışmalarına da sürdürüyor. Bunun yanında iki takım da Brezilyalı futbolcuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN MAAŞI BELLİ OLDU

Milli futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, İstanbul'a gelmiş ve Sarı Kırmızılı ekip kurmaylarıyla görüşmelere başlamıştı. İki taraf da anlaşmaya vardı. Sözleşmesinde düzenleme yapılan Kerem Aktürkoğlu'nun yeni maaşı 20 milyon TL oldu.

Galatasaray ve Beşiktaş transfer için karşı karşıya Brezilyalı futbolcuyu takibe aldılar

AVRUPA'NIN GÖZÜ ONLARDA

Stoperde Nelsson (24), sağ bekte Boey (22) ve ön liberoda Torreira (27), müthiş bir çıkış yakaladı. Bu çıkış, onları yakından takip eden Avrupa kulüplerinin de dikkatinden kaçmadı. Galatasaray'ın transfer operasyonlarını yürüten Erden Timur, bu 3 oyuncu için de kulübe teklifler geldiğini açıklamış, ancak hiçbirini bırakmak istemediklerini de sözlerine eklemişti.

EN AZ 4 TRANSFER YAPILACAK

Siyah-beyazlılar gelecek sezon için en az 4 transfer yapmayı planlıyor. Dizinden çapraz bağ ameliyatı geçiren Tayyip Talha’nın sahalara dönüşü 7-8 ay sürecek. Bu nedenle ilk olarak Omar Colley profilinde deneyimli bir sağ stoper transfer edilecek. Nkoudou’nun yerine sol kanat gelecek. Redmond’un durumuna göre sağ kanada da bir takviye düşünülüyor. Ayrıca 10 numara pozisyonunda görev yapan yetenekli bir futbolcu kadroya dahil edilecek. Siyah-beyazlılar, birçok talibi olan Jackson Muleka ile yolların ayrılması halinde santrfor transferi de gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Beşiktaş transfer için karşı karşıya Brezilyalı futbolcuyu takibe aldılar

TRANSFERDE KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Galatasaray ve Beşiktaş için Almanya'dan bir transfer iddiası gündeme geldi. Kicker'de yer alan habere göre, iki ezeli rakibin Augsburg forması giyen Iago ile ilgilendikleri kaydedildi.

Alman ekibi ile sözleşmesi gelecek yıl sona eren 26 yaşındaki sol bekin bu yaz takımdan ayrılabileceği aktarıldı. 2019'dan bu yana Augsburg forması giyen Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Augsburg forması giyen Iago, bu sezon Alman temsilcisi ile 24 maça çıktı. Brezilyalı futbolcu söz konusu maçlarda 2 asist yaptı.

Galatasaray ve Beşiktaş transfer için karşı karşıya Brezilyalı futbolcuyu takibe aldılar

Yazarlar