Galatasaray Galatasaray, Verratti transferi için girişimlere başladı! Fransızlar görüşmeyi duyurdu

Galatasaray, Verratti transferi için girişimlere başladı! Fransızlar görüşmeyi duyurdu

23.08.2023 - 10:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gözler Molde ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu maçlarına çevrilirken transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'nin ardından PSG'den bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. L'Equipe, Galatasaray'ın Verratti için girişimlere başladığını duyurdu.

Galatasaray, Verratti transferi için girişimlere başladı Fransızlar görüşmeyi duyurdu

Galatasaray'da hedef Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi iki maç sonunda eleyip gruplara kalabilmek. Sarı-kırmızılılar, Molde'yi elemesi durumunda yaklaşık 25 milyon euroluk gelirin sahibi olacak. Sarı-kırmızılılarda trüm gözler Molde maçına çevrilirken transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray, Mauro Icardi'nin ardından PSG'den bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak için girişimlere başladı. L'Equipe, sarı-kırmızılıların İtalyan yıldıza talip olduğunu duyurdu. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

TETE'NİN LİSANSI ÇIKTI

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da önemli bir gelişme yaşandı.

Sarı-kırmızılı takım, bu mücadele öncesi yeni transferi Tete'nin lisansını çıkardı. Brezilyalı futbolcu, teknik direktör Okan Buruk'un şans vermesi halinde mücadelede forma giyebilecek.

Galatasaray, Verratti transferi için girişimlere başladı Fransızlar görüşmeyi duyurdu

YÖNETİM DÜĞMEYE BASTI

Galatasaray’da yönetim kurulu kesenin ağzını açtı. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bugün Norveç’te Molde’ye konuk olacak sarı-kırmızılılarda, gruplara kalmak için her türlü fedakarlık yapılıyor. Sarı-kırmızılı futbolcular dev turnuvada gruplara kalınması halinde hatırı sayılır bir prim elde edecek. Yönetim kurulu toplamda 1 milyon euroyu oyunculara dağıtma kararı aldı.

Haberin Devamı

ÖZEL PRİM UYGULMASI! KASAYA 20 MİLYON EURO GİRECEK

Gruplara kalması halinde yaklaşık 20 milyon euroyu kasasına koyacak Aslan’da özel prim uygulamasının grup aşamasında da devam edeceği ve böylece oyuncuların motivasyonun üst seviyeye çıkarılmasının hedeflendiği belirtildi. Bu arada Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur rahatsızlığı nedeniyle takımla Norveç’e gidemedi. Timur’un kendisini iyi hissetmesi halinde bugün Norveç’e uçacağı öğrenildi.

Galatasaray, Verratti transferi için girişimlere başladı Fransızlar görüşmeyi duyurdu

DEVLER LİGİ'NE ÖZEL TRANSFER: RAMOS

Bugün atacağı adım, maddi anlamda büyük önem taşıyan Cim Bom’da bugünkü müsabaka, bir önemli transfer için de kritik önem taşıyor. Stoper hattı için listede bulunan Sergio Ramos için yapılacak büyük atak, bugünkü karşılaşmaya bağlı...

İspanyol stoperin 2 yıllık sözleşme için yaklaşık 25 milyon Euro’luk bir talebinin olması sonrasında beklemeye geçen Galatasaray, Molde karşısında istediği sonucu alır ve tur için önemli bir adım atarsa Ramos’la temasları hızlandıracak.

Kariyerine Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir takımda devam etmek isteyen 37 yaşındaki savunmacı için eli de güçlenecek olan yönetim, böylelikle maliyeti düşürmek için de girişimde bulunabilecek.

Galatasaray, Verratti transferi için girişimlere başladı Fransızlar görüşmeyi duyurdu

ICARDI'DEN SONRA PSG'DEN BİR YILDIZ DAHA: MARCO VERATTI

Galatasaray, Mauro Icardi'nin ardından PSG'den Marco Verratti'yi de kadrosuna katmak için girişimlere başladı. L'Equipe'de yer alan habere göre Galatasaray, Verratti ile görüşmelere başladı ve mali şartlar konuşulmaya başlandı.

Haberin Devamı

Haberde Galatasaray'ın Verratti için yapacağı teklifin detaylarına yer verilmezken İtalyan oyuncunun Al Ahli'ye transferinin durma aşamasına geldiği belirtildi. Al Ahli'nin Verratti yerine Hakan Çalhanoğlu ve Rodrigo De Paul'u gündemine aldığı ifade edildi.

L'Equipe'de yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Günler geçtikçe Marco Verratti hala bir kulüp bulamadı. Suudi Arabistan'da Al-Ahli geçtiğimiz günlerde orta saha oyuncusuyla prensip anlaşmasına varmış, ancak orta saha oyuncusunun çevresi karşı bir teklifle görüşmelere yeniden girmeye karar vermişti.

Bu durum, diğer orta saha seçeneklerindeki gelişmeleri beklemek üzere görüşmeleri askıya alan Suudi liderleri memnun etmedi. Rodrigo De Paul (Atlético), Hakan Calhanoglu (Inter Milan) ve ismi açıklanmayan bir başka orta saha oyuncusuyla görüşmeler sürüyor.

Son günlerde bir başka kulüp daha öne çıktı: Galatasaray. Türk kulübü böyle bir transferin ekonomik zorluklarının farkında, ancak durumlarını anlatmaya çalışıyorlar.

Haberin Devamı

Galatasaray, Verratti transferi için girişimlere başladı Fransızlar görüşmeyi duyurdu

PSG İLE 416 MAÇ

İtalyan futbolcu, ülkesinin takımlarından Pescara'da parladı. PSG, 2012-2013 sezonunun başında Marco Verratti'yi 12 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Tam 10 yıldır PSG forması giyen Marco Verratti 416 kez Fransız ekibinin formasını giydi. Veratti, 55 kez İtalya Milli Takımı'nda oynadı.

Kariyerinde unutulmaz başarılar elde eden Verratti, PSG ile 9 kez lig şampiyonluğu sevinci yaşarken 6 kez Fransa Kupası kazanan kadroda yer buldu. Verratti 6 kez Fransa Lig Kupası'nı kazanırken 9 kez Fransa Süper Kupası'nı müzesine götüren PSG kadrosuna yer aldı.

Marco Verratti, İtalya Milli Takımı ile 2021 yazında düzenlenen EURO 2020'de zafere ulaştı. Transfermarkt verilerine göre Marco Verratti'nin güncel piyasa değeri 40 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Yazarlar