Galatasaray Galatasaray yıldız oyuncuyla transfer görüşmelerine başladı! Ndombele'de fesih kararı

Galatasaray yıldız oyuncuyla transfer görüşmelerine başladı! Ndombele'de fesih kararı

02.11.2023 - 07:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray Ocak ayı transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadı. Kiralık sözleşmesi feshedilmesi planlanan Ndombele'nin yerine düşünülen yıldız oyuncuyla temaslar başladı.

Galatasaray yıldız oyuncuyla transfer görüşmelerine başladı Ndombelede fesih kararı

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan ve bu sezon da zirve yolunda Fenerbahçe'yle liderlik yarışında kıyasıya bir mücadele içerisinde olan Galatasaray'da transfer çalışmaları şimdiden başladı. Galatasaray'ın kurmayları radarına 23 yaşındaki yıldızı aldı.

Haberin Devamı

Görüşmeler olumlu geçti

Galatasaray ara transfer döneminde kadrosunu bir orta saha takviyesiyle güçlendirmeye kararlı. Teknik ekip ve yönetim arasında yapılan son zirvenin ardından harekete geçen Sarı-Kırmızılılar, rotayı Norveç’e çevirmiş durumda. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadığı Molde maçlarının yıldızı olan Emil Breivik’i gözüne kestiren yönetimin, oyuncuyla tekrar temas kurduğu öğrenildi.

Galatasaray yıldız oyuncuyla transfer görüşmelerine başladı Ndombelede fesih kararı

Yaz transfer döneminde görüşme yapılmıştı

Taraflar yaz döneminde de görüşmüş, ancak Molde’nin transfere soğuk bakması sebebiyle anlaşma sağlanamamıştı. 23 yaşındaki oyuncuyla Galatasaray temsilcileri arasında yapılan son toplantının ise olumlu geçtiği belirlendi. 

Hem 8 hem 10 numarada görev yapabiliyor

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar hem 8 hem de 10 numarada görev yapabilen, yüksek temposu, tekniği ve bitiriciliğiyle dikkat çeken Breivik için bu kez kesenin ağzını açmaya hazır.

Galatasaray yıldız oyuncuyla transfer görüşmelerine başladı Ndombelede fesih kararı

Yönetimin önümüzdeki hafta itibarıyla Molde ile pazarlık sürecini başlatacağı, ocak ayında bu operasyonu mutlaka tamamlamak istediği kaydedildi. Kiralık kontratının feshedilmesi düşünülen Ndombele’nin ayrılığıyla boşalacak olan 1 kişilik yabancı kontenjanı da böylece Breivik’le doldurulmuş olacak.

Yazarlar