Galatasaray Galatasaray'a 30 milyon euroluk orta saha! Maliyet değerlendirmesi başladı

Galatasaray'a 30 milyon euroluk orta saha! Maliyet değerlendirmesi başladı

04.08.2023 - 19:49 | Son Güncellenme:

Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Galatasaray, Mauro Icardi'nin de bonservisini aldı. Sarı-kırmızılılarda kurmayların orta saha arayışlarının devam ettiği dönemde sürpriz bir öneri gündeme geldi. 25 yaşındaki orta saha için Süper Lig devinin maliyet araştırmalarına başladığı aktarıldı.

Galatasaraya 30 milyon euroluk orta saha Maliyet değerlendirmesi başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen, Trendyol Süper Lig'de de şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hamlelerde bulunan sarı-kırmızılıların gündemine sürpriz bir ismin geldiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinde orta saha arayışlarının devam ettiği süreçte, menajerler tarafından flaş bir öneride bulunulduğu iddia edildi. Galatasaray idarecilerinin başarılı futbolcu için maliyet araştırmasına başladığı aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

YILDIZLARLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden Galatasaray kurmayları, takım kadrosuna dikkat çeken isimleri dahil etti. Sarı-kırmızılılar, Kaan Ayhan'ın bonservisini Sassuolo'dan aldı. Mauro Icardi'nin bonservisi için Paris Saint Germain ile 10 milyon euro karşılığında anlaşma sağlandı. Türk asıllı orta saha Kerem Demirbay, orta saha rotasyonuna eklendi.

RB Leipzig'den Angelino'yu kiralayan Galatasaray, Al Nasr'dan Cedric Bakambu'nun yanı sıra, Günay Güvenç, Wilfried Zaha ve Halil Dervişoğlu'yla da anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Galatasaraya 30 milyon euroluk orta saha Maliyet değerlendirmesi başladı

AYRILIKLAR ART ARDA

Galatasaray'da Okan Buruk'un kadro planlamasında yer almayan oyuncularla yeni sözleşme imzalanmadı. Kontratı sona eren Bafetimbi Gomis, Juan Mata, Okan Kocuk ve Emre Taşdemir boşa çıktı. Kiralık sözleşmeleri sona eren Kaan Ayhan ve Samuel Adekugbe takımlarına geri döndü.

Genç oyunculardan Kaan Arslan'ın yanı sıra Batuhan Şen, Mathias Ross, Taylan Antalyalı ve Alexandru Cicaldau kiralık olarak takımdan ayrıldı. Gökay Güney, Abdussamed Karnucu ve Emre Kılınç bonservisiyle sarı-kırmızılılara veda etti. Öte yandan Mostafa Mohamed'in sözleşmesinde yer alan 5 milyon 750 bin euroluk satın alma opsiyonu Nantes tarafından kullanıldı.

Galatasaraya 30 milyon euroluk orta saha Maliyet değerlendirmesi başladı

BOMBA İDDİA: LOCATELLI ÖNERİLDİ

Orta saha kurgusuna bir takviyede daha bulunmak isteyen Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir ismin geldiği iddia edildi. Sporx'in haberine göre; Juventus'ta forma giyen Manuel Locatelli, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi.

Tanguy Ndombele, Fred gibi isimlerle temaslarını sürdüren sarı-kırmızılıların, bu önerinin ardından 25 yaşındaki orta sahanın maliyetini değerlendirmeye başladığı kaydedildi. Galatasaray idarecilerinin maaş şartlarının uyması halinde Manuel Locatelli'yi kadrosuna dahil etmek istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaraya 30 milyon euroluk orta saha Maliyet değerlendirmesi başladı

ORTA SAHANIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

İtalyan orta saha geride kalan sezonda Juventus formasını 49 resmi maçta giydi. Manuel Locatelli bu müsabakalarda 2 gol pası verme başarısı gösterdi. Juventus, 25 yaşındaki oyuncunun bonservisini sezon başında 30 milyon euro karşılığında aldı.

Atalanta altyapısında futbola başlayan Manuel Locatelli daha sonra Sassuolo'ya kiralandı. Sassuolo, 2019-2020 sezonu başında Manuel Locatelli için 14 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Galatasaraya 30 milyon euroluk orta saha Maliyet değerlendirmesi başladı

İtalya Milli Takımı'nda 24 müsabakada şans bulan 25 yaşındaki orta saha, 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Juventus ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Manuel Locatelli'nin güncel piyasa değeri 30 milyon euro.