Galatasaray Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı depremi! Resmi açıklama geldi, işte kaçıracağı maçlar

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı depremi! Resmi açıklama geldi, işte kaçıracağı maçlar

23.01.2024 - 16:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Abdülkerim Bardakcı'dan Galatasaray'a kötü haber geldi. Başarılı stoperin son durumu ile ilgili sarı-kırmızılı kulüpten açıklama geldi.

Galatasarayda Abdülkerim Bardakcı depremi Resmi açıklama geldi, işte kaçıracağı maçlar

Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray Trabzonspor'u 5-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Mücadelenin 44. dakikasında sakatlanan Abdülkerim Bardakcı'nın oyuna devam edememişti. Bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla devlerin radarına giren başarılı stoperin son durumu belli oldu.

Haberin Devamı

KISMİ YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Galatasaray'dan yapılan açıklamaya göre, Abdülkerim'in çekilen MR’ı neticesinde sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiği açıklandı. 

Galatasarayda Abdülkerim Bardakcı depremi Resmi açıklama geldi, işte kaçıracağı maçlar

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan futbolcumuz Abdülkerim Bardakcı’nın çekilen MR’ı neticesinde sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır."

İŞTE SAHALARA DÖNECEĞİ TARİH

Milli savunmacının 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bu süre zarfında başarılı stoperin ligde İstanbulspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında oynaması beklenmiyor. 

Haberin Devamı

AVRUPA LİGİ'NDE OYNAMASI ŞÜPHELİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'a karşı da forma giyemeyecek olan Abdülkerim Bardakcı'nın Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'la oynanacak olan maçta da forma giymesi şüpheli. 

G.SARAY'DA SAVUNMANIN BANKOSU

Abdülkerim, bu sezon 32 maçta forma şansı buldu. Bu karşılaşmalarda 5 gol sevinci yaşayan başarılı stoper, bu sezon Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un savunmadaki vazgeçilmezi oldu.