Galatasaray Galatasaray'a Cedric Bakambu piyangosu! Transfer için talip çıktı

Galatasaray'a Cedric Bakambu piyangosu! Transfer için talip çıktı

17.11.2023 - 19:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Bayern Münih deplasmanında fileleri havalandırıp ilk kez gol sevinci yaşayan Cedric Bakambu'ya talip çıktığı öğrenildi. Milli takım kampında bulunan tecrübeli forvetin devre arasında takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Galatasaraya Cedric Bakambu piyangosu Transfer için talip çıktı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Cedric Bakambu, şu ana kadar gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yarattı. Mauro Icardi'ye alternatif olarak transfer edilen Cedric Bakambu, şans bulduğu maçlarda iyi bir performans sergileyemedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Bayern Münih ile oynadığı maçta ilk kez gol sevinci yaşayan Cedric Bakambu'yla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Demokratik Kongolu santrfora talip çıktığı öne sürüldü.

Takvim'in haberine göre; Galatasaray'ın ara transfer döneminde takımdan göndermek istediği Cedric Bakambu'ya Yunanistan temsilcisi AEK talip oldu.

Galatasaraya Cedric Bakambu piyangosu Transfer için talip çıktı

32 yaşındaki forvet bu sezon Galatasaray'da 11 maça çıktı. Cedric Bakambu bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Cedric Bakambu'nun güncel piyasa değeri 3 milyon 400 bin euro.

Sochaux altyapısında yetişen Cedric Bakambu daha sonra Bursaspor, Villarreal, Beijing Guoan, Marsilya, Olimpiakos ve Al Nasr formaları giydi. Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 42 maça çıkan Cedric Bakambu, 15 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Galatasaraya Cedric Bakambu piyangosu Transfer için talip çıktı

Tecrübeli santrfor için toplam 50 milypn euro bonservis bedeli ödendi. Cedric Bakambu, Olimpiakos ve Beijing Guoan formaları giydiği dönemde gol krallığı yaşadı.

Yazarlar