Galatasaray Galatasaray'a Fransa'dan golcü! Transfer için sürpriz öneri

Galatasaray'a Fransa'dan golcü! Transfer için sürpriz öneri

24.07.2022 - 18:42 | Son Güncellenme:

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da golcü arayışları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda Mostafa Mohamed ve Mbaye Diagne'nin ayrılığı sonrası santrafor pozisyonunda oluşan açığa sürpriz bir öneri geldi. Galatasaray'ın transfer için çalışmalara başladığı iddia edildi. İşte transfer haberinin detayları...

Galatasaraya Fransadan golcü Transfer için sürpriz öneri

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon hem lig hem de kupada şampiyonluk parolasıyla yola çıktı. Okan Buruk'un transfer raporu doğrultusunda golcü arayışlarına hız veren sarı-kırmızılıların gündemine sürpriz bir isim geldi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

DİAGNE'NİN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Galatasaray'da forvet hattında ilk ayrılık Mbaye Diagne oldu. Sarı-kırmızılı takımda forma şansı bulmakta zorlanan ve düzenli olarak oynamak isteyen Senegalli'nin sözleşmesi feshedildi. 30 yaşındaki santrafor, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fatih Karagümrük'le anlaşmaya vardı. Mbaye Diagne, sezon sonunda kadar İstanbul temsilcisinde forma giyecek.

Galatasaraya Fransadan golcü Transfer için sürpriz öneri

SEFEROVİC KİRALANDI

Sarı-kırmızılılar hücum hattına flaş bir ismi dahil etti. Benfica'dan Haris Seferovic sezon sonuna kadar kiralandı. Galatasaray, İsviçreli golcü için Benfica ile yapılan anlaşmaya satın alma opsiyonu maddesi de ekledi. Sarı-kırmızılılar, Haris Seferovic'in kiralanması için Benfica'ya 1 milyon euro ödeneceğini bildirdi.

Haberin Devamı

MOHAMED VEDA ETTİ

Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Fransa Ligue 1 ekibi Nantes, sarı-kırmızılılardan Mostafa Mohamed'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. Galatasaray'a bu transfer için kiralama bedeli olarak 250 bin euro ödeneceği açıklandı.

Galatasaraya Fransadan golcü Transfer için sürpriz öneri

ÖZBEK'TEN TRANSFER SÖZÜ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sarı-kırmızılı takımda transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Dursun Özbek, taraftarlara söz verdi. Başkan Özbek açıklamasında, "Transferin bir kısmını yaptık, bir kısmı için de çalışıyoruz. Ben taraftarlarımızdan sabır diliyorum çünkü bu profesyonel bir operasyon. Hiç endişe etmesinler, en yarışmacı en iyi takımı futbolda da kuracağız" ifadelerini kullandı.

TİNO KADEWERE SÜRPRİZİ

Forvet transferi için çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Lyon'un golcüsü Tino Kadewere, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi.

Galatasaraya Fransadan golcü Transfer için sürpriz öneri

G.SARAY ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Lyon ile iki yıllık daha kontratı bulunan Zimbabveli oyuncunun, Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığı belirtildi. Galatasaray'ın 26 yaşındaki oyuncu için maliyet araştırmalarına başaldığı kaydedildi. Sarı-kırmızılılarda teknik ekibin de oyuncuğu araştıracağı ve bir rapor hazırlayacağı aktarıldı.

1 GOL ATTI

Haberin Devamı

Tino Kadewere geçtiğimiz sezon Lyon formasını 20 müsabakada giydi. 26 yaşındaki santrafor bu süreçte 694 dakika sahada kaldı. Tecrübeli forvet bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Tino Kadewere'nin Lyon'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 26 yaşındaki santraforun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Galatasaraya Fransadan golcü Transfer için sürpriz öneri

12 MİLYON EUROYA GELDİ

Harare City'de futbola başlayan Tino Kadewere daha sonra Djurgarden ve Le Havre formaları giydi. Lyon, 2019-2020 sezonu devre arasında tecrübeli golcü için 12 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Tino Kadewere forvetin yanı sıra sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor.

Yazarlar