Galatasaray Galatasaray'a Hakim Ziyech piyangosu! Suudi Arabistan'dan transfer kancası

Galatasaray'a Hakim Ziyech piyangosu! Suudi Arabistan'dan transfer kancası

08.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın yükselen değeri Hakim Ziyech yeniden Suudi Arabistan ekiplerinin transfer listesine girdi. Bedelsiz kiraladığı Faslı yıldızın bonservisini Chelsea’den bedava alma opsiyonu bulunan Cim-Bom’un Ziyech’i satarak yüksek bir gelir elde etmeyi planladığı belirlendi.

Galatasaraya Hakim Ziyech piyangosu Suudi Arabistandan transfer kancası

Galatasaray’ın son dönemdeki en başarılı ismi Hakim Ziyech yeniden Suudi Arabistan kulüplerinin radarına girdi. 

Haberin Devamı

Yaz döneminde Al-Nassr kulübü ile imza noktasına kadar gelen ancak sağlık kontrolleri ve maaşta anlaşamama nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Faslı yıldız konusunda Suudiler pişman oldu. Ziyech’in Galatasaray’da yükselen performansı ile beraber Suudi kulüplerinin de oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi.

Chelsea’dan bedelsiz kiralanan ve sözleşmesinde bedava satın alma opsiyonu bulunan 30 yaşındaki futbolcu için gelen teklifler sarı-kırmızılıları harekete geçirdi. Galatasaray’ın satın alma opsiyonunu kullanarak Ziyech’i bonservisiyle birlikte satmayı planladığı bildirildi. 

Galatasaraya Hakim Ziyech piyangosu Suudi Arabistandan transfer kancası

Böylece sarı-kırmızılılar bir taşta iki kuş vuracak. Galatasaray hem yıldız futbolcunun bonservisini bedava alacak hem de Ziyech’i satarak önemli bir bonservis geliri elde edecek. Özellikle Manchester United maçında attığı goller ve asisti ile beğeni toplayan Hakim Ziyech, Pendik karşılaşmasında da güzel bir gole imza koymuştu. 

Haberin Devamı

Son dönemde Teknik Direktör Okan Buruk’un gözüne girerek ilk 11’deki yerini sağlamlaştıran Ziyech şimdiye kadar ligde ve Avrupa’da toplamda 4 gol atarken 2 de asist yaptı.

İKİ GÜZEL, BİR KÖTÜ HABER

Galatasaray’da Adana Demirspor maçının hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla devam etti. Son haftaların formda ismi Ziyech ağrılarından dolayı idmana çıkmadı. Faslı oyuncunun bugün riske edilmesi beklenmiyor. Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı ile Kaan Ayhan ise takımla beraber antrenmana çıktılar. Sanchez’in de bireysel çalıştığı belirtildi.kullandığı aktarıldı.

Yazarlar