Galatasaray Galatasaray'a İngiltere'den 1.89'luk kule! Okan Buruk onay verdi

Galatasaray'a İngiltere'den 1.89'luk kule! Okan Buruk onay verdi

03.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Transferde şu ana kadar sessiz kalan son şampiyon, İngiltere çıkarması yapmıştı. Başkanvekili Erden Timur, Ada'da sürpriz bir stoperi gözüne kestirdi. Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde başarılı oyuncu için resmen harekete geçeceği kaydedildi.

Galatasaraya İngiltereden 1.89luk kule Okan Buruk onay verdi

Transfer dönemi resmen açıldı, 4 büyükler arasında sessiz kalan tek takım son şampiyon Galatasaray oldu... Fenerbahçe; Ryan Kent ve Edin Dzeko, Beşiktaş; Emrecan Bulut, Trabzonspor da Dimitrios Kourbelis, Joauquin Fernandez ve Mislav Orsic'i renklerine bağlarken Sarı-Kırmızılılar sadece Kaan Ayhan'ın 2.8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun kullanıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

ZALGİRİS/STRUGA EŞLEŞMESİNİN GALİBİ...

Sezonu açan ve 25 gün sonra Şampiyonlar Ligi elemesinde Zalgiris/Struga eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak olan Aslan'da transferlerin daha erkenden bitirilmesi hedefleniyordu. Ancak istenen olmadı, planlar tutmadı... Özellikle Cim Bom'da, Avrupa ekiplerinin istediği oyuncular için beklenen teklifler gelmemesi de transfer operasyonlarını yavaşlattı.

Galatasaraya İngiltereden 1.89luk kule Okan Buruk onay verdi

RAKAMLAR BELLİ

Özellikle Sacha Boey, Victor Nelsson, Nicolo Zaniolo ve Kerem Aktürkoğlu için teklif bekleyen Aslan resmi öneriler alsa da rakam konusunda istediğine ulaşamadı. Zaniolo için 35, Boey ve Nelsson için 25'er, Kerem için de en az 20 milyon Euro'luk beklentisi olan Galatasaray yönetimi pazarlıklarda bu seviyeyi görmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

İNGİLTERE ÇIKARMASINDA GÜNDEME GELDİ

Transfer döneminin yeni açılmış olması ve sonlara doğru hareketliliğin artmasının beklenmesiyle Sarı-Kırmızılılar olası ayrılıklara karşı da hazırlıklarını yapıyor. Son gündeme gelen isim İngiltere'den oldu. Transfer çalışmaları için Ada'da bulunan Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un önemli hedeflerinden birinin Jan Paul van Hecke olduğu iddia edildi.

Galatasaraya İngiltereden 1.89luk kule Okan Buruk onay verdi

OKAN BURUK ONAY VERDİ

İngiliz ekibi Brighton forması giyen Hollandalı stoperin transferi konusunda kulüp içinde yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıktığı kaydedildi. Teknik direktör Okan Buruk'un da 23 yaşındaki futbolcu için onay verdiği belirtilirken Timur'un en kısa zamanda Mavi-Beyazlılar'la pazarlık masasına oturacağı belirtildi.

1.89 BOYUNDA, HAVA TOPLARINDA ETKİLİ

Kulübüyle sözleşmesi sona eren ancak Brighton'ın artı bir senelik opsiyonu devreye sokmasına kesin gözüyle baktığı Hecke 1.89'luk uzun boyuyla dikkat çekiyor. Geçen sezon İngiliz temsilcisiyle 13 maça çıkan başarılı oyuncu hava toplarındaki üstün görüntüsüyle beğeni kazandı. Hollandalı oyuncu 2020'de NAC Breda'dan 2 milyon Euro karşılığında Brighton'a transfer olmuştu.

Galatasaraya İngiltereden 1.89luk kule Okan Buruk onay verdi

Yazarlar