Galatasaray Galatasaray'a kötü haber! Radardaki Rodrigo de Paul'a 32 milyon euro teklif

Galatasaray'a kötü haber! Radardaki Rodrigo de Paul'a 32 milyon euro teklif

22.08.2023 - 08:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı belirtilen Arjantinli yıldız için Atletico Madrid'e 32 milyon euroluk teklif geldiği öğrenildi.

Galatasaraya kötü haber Radardaki Rodrigo de Paula 32 milyon euro teklif

Galatasaray'da orta sahaya yapılacak takviye merak ediliyor. Transferde birçok yıldızın isminin geçtiği bölge için adaylardan biri olarak da Atletico Madrid'den Rodrigo de Paul gösteriliyordu. Sarı-kırmızılıların Arjantinli oyuncuyu kadrosuna katmak adına önemli bir bütçe ayırdığı ve bu transferi bitirmek istediği belirtiliyordu. Ancak Atletico Madrid'e gelen dev bonservis teklifi, dengeleri bozacak tarzda oldu.

Haberin Devamı

YİNE SUUDİ ARABİSTAN

Suudi Arabistan kulüplerinin transferdeki etkinliği tüm hızıyla sürüyor. Son olarak milli yıldız Merih Demiral'ı kadrosuna katan ve bu yaz yaptığı hamlelerle oldukça dikkat çeken Al Ahli, Rodrigo de Paul için de devreye girdi.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Suudi Arabistan ekibi, Arjantinli yıldız için Atletico Madrid'e 32 milyon Euro'luk resmi bonservis teklifini yaptı. Bunun yanı sıra De Paul için hazırlanan sözleşme teklifi de oyuncuya iletildi.

 

Yazarlar