Galatasaray Galatasaray'a Marcao müjdesi! Rakip Başakşehir

Galatasaray'a Marcao müjdesi! Rakip Başakşehir

18.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da zorlu Başakşehir maçı öncesi Marcao’dan iyi haber geldi.

Sakatlığı nedeniyle Sivas deplasmanında forma giyemeyen Brezilyalı stoper, Başakşehir maçı öncesi son çalışmada takımla beraber antrenmana çıktı.

Marcao’nun bugün savunmadaki yerini alacağı öğrenildi.

Diğer sakatlardan Sacha Boey, tedavisinin ardından günü sağlık ekibi tarafından kendisi için hazırlanan program dâhilinde geçirdi.
Muslera ve Christian Luyindama’nın da tedavisinin sürdüğü dile getirildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da 3 futbolcu sınırda

Cim-Bom'un bugünkü Başakşehir maçı öncesinde 3 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Berkan, Nelsson ile Taylan, sarı kart görmeleri halinde takımlarının Adana Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

5 maçtır kazanamadı

Süper Lig'de son olarak Gaziantep'i mağlup eden Galatasaray daha sonra oynadığı 5 maçta da 3 puan alamadı. Sarı-kırmızılılar, bu süreçte Fenerbahçe ile Sivasspor’a mağlup olurken, Fatih Karagümrük, Yeni Malatyaspor ve Altay ile de berabere kaldı.

Başakşehir, Küçük ile 3'te 3 yaptı

FIFA listesine girerek moral bulan Zorbay Küçük, bugün Galatasaray ile Medipol Başakşehir karşılaşmasını yönetecek. Küçük, iki takımın da bugüne kadar ligde üçer maçında düdük çaldı. Turuncu-lacivertliler; Ankaragücü, Gaziantep ve Yeni Malatyaspor'u mağlup etmeyi bildi. Cim-Bom ise Sivasspor'a 4-3 yenilirken, Kayserispor ve Aytemiz Alanya karşılaşmalarından galibiyetle ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı

Fatih Terim yine locada

Fenerbahçe derbisinin ardından 6 maçla cezalandırılan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Medipol Başakşehir maçında da takımının başında olamayacak. Malatya, Altay ve Sivas maçlarında takımının başında bulunamayan Terim böylece 4. cezasını çekecek.

Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray: İsmail, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Kerem, Diagne

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Ndayimishmiye, Hasan Ali, Mahmut, Berkay, Visca, Deniz, Chadli, Okaka