Galatasaray Galatasaray'a Marcao piyangosu!

Galatasaray'a Marcao piyangosu!

01.06.2023 - 13:43 | Son Güncellenme:

Sezon başında Galatasaray'dan La Liga ekibi Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı stoper, eski kulübüne para kazandırmaya devam ediyor.

Galatasaraya Marcao piyangosu

Galatasaray'dan 12 milyon euro karşılığında Sevilla'nın yolunu tutan Marcao'nun transferinde 3 milyon euroluk da bonus bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip bonuslar dahil toplam 15 milyon euro elde edecek. Oyuncunun sonraki satışından elde edilecek kârın %10'u da Galatasaray'a ödenecek. Marcao, Sevilla ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

KÖTÜ BAŞLADI, İYİ BİTTİ

Transfer sürecini ve Sevilla'da yaşadıklarını Relevo'ya anlatan Marcao, sakatlık sürecinden ve futboldan hiç bu kadar uzak kalmadığından bahsederek güçlü bir şekilde döneceğini söylemişti. Marcao, UEFA Avrupa Ligi finalini kazanan Sevilla'da kupa zaferi yaşayarak kötü başlayan sezonu çok iyi bitirdi.

 

GALATASARAY SÖZLERİ

Brezilyalı oyuncu, Galatasaray'dan Sevilla'ya olan transfer sürecini de şöyle aktardı; "Sevilla beni aradığında her şey harikaydı. Bir müddet daha Galatasaray'da devam etmek zorundaydım. Şu an Sevilla'da olmak benim için çok önemli."

Galatasaraya Marcao piyangosu

MARCAO'DAN 1 MİLYON EURO GELDİ

Galatasaray'ın sezon başında Sevilla'ya 12+3 milyon euro karşılığında gönderdiği Brezilyalı futbolcusu Marcao'nun UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmasıyla, Sarı-kırmızılı takım 1 milyon euro daha bonus kazandı. İspanyol ekibinin, Avrupa'da zafere ulaşmasıyla Galatasaray, Marcao'dan 1 milyon euro daha net gelir elde etti.

Haberin Devamı

SÜPER KUPA'YI KAZANIRSA 1 MİLYON EURO DAHA

Öte yandan Sevilla, UEFA Avrupa Kupasını kazanmasının ardından Şampiyonlar Ligi galibiyle Süper Kupa mücadelesine çıkacak. İspanyol ekibinin Süper Kupa'yı kazanması halinde, Galatasaray Marcao'dan 1 milyon euro daha net gelir sağlayacak.