Galatasaray Galatasaray'a Sacha Boey şoku! Kadroya alınmadı

Galatasaray'a Sacha Boey şoku! Kadroya alınmadı

10.01.2024 - 18:18 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında yarın Sivasspor’a konuk olacak Galatasaray'a Sacha Boey'den kötü haber geldi. İşte detaylar...

Galatasaraya Sacha Boey şoku Kadroya alınmadı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de 16. hafta erteleme maçında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda 11 Ocak Perşembe günü oynanacak olan mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Maçı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Onun yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Turgut Doman üstlenecek.

Sarı-kırmızılı takım, yarın oynayacağı Sivasspor karşılaşması için Sivas’a geldi. Galatasaray'ın kadrosunda ise Sacha Boey yer almadı. 

SİVAS'A GÖTÜRÜLMEDİ

Galatasaray, son antrenmanda dizinde ağrı hissettiğini söyleyen Sacha Boey'in, tedbir amaçlı Sivas'a götürülmediğini açıkladı.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Sakatlığı devam eden Mauro Icardi, Davinson Sanchez, Sergio Oliveira'nın yanı sıra Afrika Kupası'nda bulunan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu forma giyemeyecek. Son olarak Konyaspor maçında sarı kart gören Barış Alper Yılmaz da İstanbul'da kaldı. Sözleşmesindeki opsiyon devreye girmemesi için Angelino da kadroya alınmadı.

Haberin Devamı

Yazarlar