Galatasaray Galatasaray'a Serdar Taşçı'dan kötü haber!

Galatasaray'a Serdar Taşçı'dan kötü haber!

19.01.2015 - 16:07 | Son Güncellenme:

Adı son dönemde dört büyüklerle anılan Serdar Taşçı için Spartak Moskova Genel Direktörü Roman Askhabadze’den net bir açıklama geldi.

Galatasaraya Serdar Taşçıdan kötü haber

Son olarak Semih Kaya ve Koray Günter’in sakatlanmasıyla birlikte stoper pozisyonunda alternatifi kalmayan Galatasaray, transfer arayışlarına başladı. Öne çıkan isimler ise Bursaspor’dan Serdar Aziz ve Spartak Moskova’dan Serdar Taşçı. Serdar’ın ismi geçtiğimiz dönemde Beşiktaş ve Trabzonspor ile de anılıyordu.

Haberin Devamı

Fakat konu hakkında Spartak Moskova Genel Direktörü Roman Askhabadze’den önemli bir açıklama geldi. Rus basınına konuşan Askhabadze, “Basında, Serdar’ın bir Türk takımına gideceği yönünde haberler yapılıyor. Avrupa’da onunla ilgilenen takımlar mevcut fakat henüz elimize ulaşmış bir teklif yok. Serdar bu takımın as oyuncularından ve şu anda onu satma gibi bir durum söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

17 hafta sonunda devre arasına giren Premier League’de Serdar Taşçı 12 maçta forma giydi.

Galatasaray’da sakatların haricinde Aurelien Chedjou da Afrika Kupası’nda bulunuyor. Stoper için alternatiflerden biri olan Gökhan Zan ise gözden çıkarıldı. Eğer Galatasaray önümüzdeki dönemde stopere bir takviye yapamazsa stoper ikilisinde Melo-Hakan Balta ya da Emre Can Coşkun-Hakan Balta alternatiflerini görebiliriz.

Haberin Devamı

(Ajansspor)

Yazarlar