Galatasaray Galatasaray'da 2 ayrılık birden! Eleştirilere hedef olmuştu

Galatasaray'da 2 ayrılık birden! Eleştirilere hedef olmuştu

28.06.2022 - 15:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da performansı eleştiri konusu olan oyuncuyla yollar ayrılmasına karar verildi. Öte yandan eski oyuncu ve yardımcı antrenör Albert Riera, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı kulübe veda etti.

Galatasarayda 2 ayrılık birden Eleştirilere hedef olmuştu

Galatasaray'da Okan Buruk'un göreve gelişinin ardından ayrılık rüzgarları esmeye başladı...  

Haberin Devamı

2011-2014 arasında futbolcu olarak yer aldığı Galatasaray'da Ocak ayında yardımcı antrenörlük görevine getirilen Albert Riera sarı-kırmızılı kulübe veda etti.

Sözleşmesi feshedilen teknik direktör Domenech Torrent'in ekibinde yer alan İspanyol futbol adamı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2011 yılında bu harika kulübe futbolcu olarak geldim ve 11 yıl sonra antrenör olarak ayrılıyorum. Şimdi sizden öğrendiklerimi başka bir yerde denemenin zamanı geldi, kendimi deneyimli ve hazır hissediyorum ve eminim, bir gün tekrar buluşacağız.

Galatasarayda 2 ayrılık birden Eleştirilere hedef olmuştu

'BU BİR VEDA DEĞİL'

Tarihinizin küçük bir parçası olduğum için gurur duyuyor ve her zaman sizin en için en iyisini diliyorum. Üzülmüyorum çünkü bunun bir veda olmadığını biliyorum. Görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Riera daha önce de teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılığını yapmıştı.

G.SARAY KULÜBÜNDEN TEŞEKKÜR

Galatasaray Kulübü de Riera için veda mesajı yayımladı. Sarı-kırmızılı kulüp, "Önce bir dünya yıldızı olarak gelip Parçalı’yı giydi. Sonra bir Galatasaraylı olarak gelip futbol bilgisini takımına aktardı. Her aldığı görevde başarıyla çalıştı, başarı için uğraştı. Yolun açık olsun Riera. Gracias!" ifadelerini kullandı. 

Galatasarayda 2 ayrılık birden Eleştirilere hedef olmuştu

İSMAİL ÇİPE İLE YOLLAR AYRILDI

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Fernando Muslera'nın sakatlığından sonra kaleyi devralan ve gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefindeki isim olan İsmail Çipe ile ilgili gelişme yaşandı.

Ajansspor'da yer alan habere göre; teknik Direktör Okan Buruk yönetimde hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılılarda sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek olan İsmail Çipe ile yollar ayrıldı. Çipe'ye kulüp bulması için izin verildi.