Galatasaray Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi! Resmen açıklandı...

Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi! Resmen açıklandı...

21.12.2017 - 23:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Fatih Terim ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Fatih Terim ile öğle saatlerinde sözleşme imzalanacağı açıklandı. Öte yandan Galatasaray resmi sosyal medya hesabı "Galatasaraylı Fatih Terim yuvasına dönmüştür" paylaşımında bulundu.

Galatasarayda 4. Fatih Terim dönemi Resmen açıklandı...

Sarı-kırmızılı kulüp, Terim ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Haberin Devamı

Fatih Terim'den Galatasaray'a: "Nerede kalmıştık" Galatasaraylı taraftarların Fatih Terim özlemi sona eriyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'le görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Bildiride, "Şirketimiz, Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü görevi için Fatih Terim'le görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Sözleşme öğle saatlerinde imzalanacak
NTV Spor muhabiri Evren Göz'ün Dursun Özbek'ten aldığı bilgiye göre; Galatasaray öğle saatlerinde Fatih terim ile sözleşme imzalayacak.

TERİM'DEN MESAJ

Fatih Terim de kendi sosyal medya hesabından Galatasaray'ı etiketleyerek, "Nerede kalmıştık" ifadelerini kullandı. Galatasaray kulübü ise şampiyonluk kupasını kaldıran Fatih Terim Fotoğrafı ile "Burada kalmıştık hocam..." diyerek yanıt verdi.

Haberin Devamı

Göztepe maçında sahada olacak

Fatih Terim, Galatasaray'ın Göztepe ile Türk Telekom Stadı'nda oynayacağı Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde sahada olacak.

Galatasarayda 4. Fatih Terim dönemi Resmen açıklandı...

Galatasaray'dan Fatih Terim paylaşımı
Galatasaray, teknik direktörlük konusunda görüşmelere başladığı Fatih Terim ile ilgili paylaşımda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulüp, Twitter hesabından "İmparatorYuvasında" etiketiyle "Galatasaraylı Fatih Terim yuvasına dönmüştür!" mesajına yer verdi.

Galatasaray'da ilk olarak 1996-2000 yılları arasında görev yapan Terim, 2002-2004'te ikinci kez takımın başında yer aldı. Son olarak 2011-2013'te Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Fatih Terim, 4. kez sarı-kırmızılı ekibin başında yer alacak.

Galatasarayda 4. Fatih Terim dönemi Resmen açıklandı...