Galatasaray Galatasaray'da 4. Henry Onyekuru dönemi!

Galatasaray'da 4. Henry Onyekuru dönemi!

03.01.2022 - 09:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Henry Onyekuru sesleri yeniden yükselmeye başladı. Sarı-Kırmızılı Yönetim, daha önce üç kez Galatasaray forması giyen 24 yaşındaki futbolcuyu devre arasında kadroya katmak için girişimlere başladı. Henry Onyekuru, İstanbul'a dönmek istiyor. Yunan ekibi ile de görüşmeler başlayacak.

Galatasaray ve Henry Onyekuru'nun yolları bir kez daha kesişecek gibi gözüküyor. Üç kez Sarı-Kırmızılı formayı giyen ve oynadığı etkili futbolla Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen Onyekuru'nun, yeniden eski takımının formasını giyme ihtimali yüksek görünüyor.

Haberin Devamı

Akşam'da yer alan habere göre; Olympiakos ile yolları ayırmaya hazırlanan Onyekuru da yeniden Galatasaray'da oynamak istiyor. Yönetim, Olympiakos'a genç kanat oyuncusu için satın alma opsiyonu ile birlikte kiralama teklifinde bulundu.

HENRY ONYEKURU, 71 KARŞILAŞMADA 22 GOL ATTI

Genç oyuncunun, Yunan ekibi ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yunan cephesi ise Onyekuru'nun yüksek maliyetinden kurtulmak istiyor. Görüşmelerin bu hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Gittiği takımlarda etkili olamayan ancak Galatasaray'da farklı bir performans sergileyen Onyekuru, Sarı-Kırmızılı forma altında çıktığı 71 maçta 22 gol atarken, 12 de asist yaptı. Monaco, Anderlecht ve Olympiakos'da sergilediği performanslar bu rakamların yanına bile yaklaşmadı.

Haberin Devamı

Yazarlar