Galatasaray Galatasaray'da 6 ayrılık! KAP'a bildirildi

Galatasaray'da 6 ayrılık! KAP'a bildirildi

08.09.2022 - 23:23 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer döneminin son gününde ayrılıkları üst üste açıkladı. Sarı-kırmızılılar kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollarını ayırma kararı aldı. Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada 6 futbolcuyla yolların ayrıldığı belirtildi.

Galatasarayda 6 ayrılık KAPa bildirildi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer döneminin son dakikalarında 6 ayrılık birden yaşandı. Sarı-kırmızılılar kadroda düşünülmeyen oyuncuları kiralama ya da fesih yoluyla takımdan gönderdi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda Emre Kılınç, Ankaragücü'nün yolunu tuttu. Tecrübeli orta saha sezon sonuna kadar Başkent ekibine kiralandı. Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Emre Kılınç’ın 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi konusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun ücretlerinin tamamı MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir" denildi.

Süper Lig devinde forma şansı bulması zorlaşan Taylan Antalyalı da Ankaragücü'ne kiralandı. Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Taylan Antalyalı’nın 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi konusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile anlaşılmıştır. Buna göre futbolcunun ücretlerinin tamamı MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Galatasaray'da Kazımcan Karataş'ın transfer edildiği sol bekte forma şansı bulması zor hale gelen Ömer Bayram'ın sözleşmesi feshedildi. Tecrübeli oyuncuyla karşılıklı anlaşma sonucunda yollar ayrıldı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Ömer Bayram ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Yapılan anlaşma gereği futbolcuya fesih bedeli ödenmeyecektir" denildi.

Sarı-kırmızılıların tecrübeli savunmacısı Christian Luyindama ise Antalyaspor'a kiralandı. Galatasaray, Christian Luyindama'nın maaşının 500 bin euroluk kısmını ödemeye devam edeceğini belirtti. KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Christian Luyindama Nekadio’nun 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi konusunda Antalyaspor A.Ş. ile anlaşılmıştır. Futbolcunun net 1.050.000 EUR’luk 2022-2023 sezonu ücretinin net 500.000 EUR’luk kısmı şirketimiz tarafından karşılanacaktır" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın genç oyuncusu Oğulcan Çağlayan, Giresunspor'un yolunu tuttu. Oğulcan Çağlayan için yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Oğulcan Çağlayan’ın 2022-2023 sezonu için bedelsiz geçici transferi konusunda Giresun Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun ücretlerinin tamamı Giresun Spor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir" denildi.

Galatasaray'da Atalay Babacan, Sarıyerspor'a kiralandı. Genç oyuncu için KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Atalay Babacan'ın, 2022-2023 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Sarıyer Spor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Yazarlar